GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχασαν έδαφος

Ατρόμητος και Καλλονή έμειναν στο 0-0 και παράλληλα έμειναν πίσω βαθμολογικά όσο αφορά την «μάχη» για τα πλέι οφ! Γκολ του Ναπολεόνι...


Ατρόμητος και Καλλονή έμειναν στο 0-0 και παράλληλα έμειναν πίσω βαθμολογικά όσο αφορά την «μάχη» για τα πλέι οφ! Γκολ του Ναπολεόνι δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Ντεμπούτο για Κατσουράνη!
Στον πάγκο ο Κατσουράνης
Με 4-4-2 παρέταξε ο Ρικάρντο Σα Πίντο την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου, Κώστα Κατσουράνη, να μένει στον πάγκο. Ο Γκορμπούνοφ ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Κιβρακίδης δεξιά στην άμυνα, ο Κούρος αριστερά και οι Λαζαρίδης, Φυτανίδης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος και στις πτέρυγες οι Ούμπιντες, Μπρίτο. Επιθετικό δίδυμο οι Ναπολεόνι και Παπάζογλου.
Με 4-1-4-1 η Καλλονή
Στον αντίποδα ο Γιάννης Ματζουράκης παρέταξε την Καλλονή με 4-2-3-1. Ο Χογκ πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Μπαρέρα να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Πιπίνη το αριστερό και τους Αναστασιάδη, Αντέγιο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Κεϊτά και μπροστά του οι Τσαμπούρης, Χωριανόπουλος, Καλτσάς και Μίνγκας. Μοναδικός προωθημένος ο Χουάνμα.
Καλύτερος ο Ατρόμητος, λίγα πράγματα
Ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα της Καλλονής, κάτι που δεν κατάφερε μέχρι το 21″, όταν έγινε και η πρώτη φάση στο ματς. Ο Μπρίτο βρήκε ωραία τον Ούμπιντες, που μπήκε στην περιοχή κι έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει χιλιοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χογκ.
Στο 25″ ο Αργεντινός ήταν και πάλι πρωταγωνιστής, αφού έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, με την κεφαλιά του Ναπολεόνι στην καρδιά της άμυνας της Καλλονής να σταματάει στον αντίπαλο γκολκίπερ, που έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε. Η πρωτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο αμέσως επόμενο λεπτό, όπου είχαν διπλή ευκαιρία.
Ο Μίνγκας έκανε με τη μία το πλασέ από αριστερά, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γκορμπούνοφ, που απέκρουσε εν συνεχεία το κοντινό πλασέ του Καλτσά. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να έχουν από μία φάση, με την κεφαλιά του Φυτανίδη να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Χογκ στο 39″ και το σουτ του Μίνγκα να φεύγει εκτός στο 45″.
Ακυρωθέν γκολ και φωνές
Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες δίχως τέρματα στην ανάπαυλα και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 52″ είχαν την πρώτη καλή στιγμή με το πλασέ του Παπάζογλου από το ύψος της περιοχής, που απέκρουσε ο Χογκ, όπως και την απευθείας εκτέλεση του Πίτου Γκαρσία στο 55″.
Στο 56″, ωστόσο, οι Περιστεριώτες πέτυχαν το γκολ, αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ για να προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Σα Πίντο. Ο Κιβρακίδης έκανε το σουτ, ο Χογκ απέκρουσε ασθενώς και ο Ναπολεόνι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ.
Όμως, ο βοηθός Ευθυμιάδης σήκωσε τη σημαία του προκαλώντας τις… φωνές των γηπεδούχων. Πάντως, αυτό δεν πτόησε τον Ατρόμητο, που όσο περνούσε η ώρα αύξανε την πίεση, με τους Παπάζογλου και Μπρίτο να σπαταλούν ευκαιρίες στο 65″ και στο 67″, αντίστοιχα.
Ντεμπούτο Κατσουράνη
Βέβαια, στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η συμμετοχή του Κώστα Κατσουράνη. Ο Έλληνας μέσος πήρε τη θέση του Δημούτσου στο 71″ και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ατρομήτου, ενώ χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.
Το κράτησε η Καλλονή
Ακολούθησαν και οι υπόλοιπες αλλαγές των δύο προπονητών, με τον Ατρόμητο να αυξάνει συνεχώς την πίεσή του και την Καλλονή να αντέχει σε αυτή για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να φύγει από το Περιστέρι με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Man of the match: Ο Ανέστης Αναστασιάδης έκανε πολλή δουλειά στην άμυνα και ήταν σχεδόν μέσα σε όλες τις φάσεις για να συμβάλει τα μέγιστα στο να κρατήσει η Καλλονή το μηδέν στην άμυνα.
Αδύναμος κρίκος: Ο Ατρόμητος βρήκε δίχτυα, αλλά ο Ευθυμιάδης έδειξε οφσάιντ.
Στο ύψος του: Καλό παιχνίδι από τον Ούμπιντες, ενώ προσπάθησε αρκετά και ο Ναπολεόνι.
Η γκάφα: Την έκανε ο Χογκ στο 56″, όταν δεν έκανε καλή απόκρουση στο σουτ του Κιβρακίδη. Το πλήρωσε με το γκολ του Ναπολεόνι, αλλά στάθηκε τυχερός με την απόφαση του βοηθού να το ακυρώσει.
Το στραγάλι: Ο Ατρόμητος φωνάζει για το γκολ που ακυρώθηκε στον Ναπολεόνι, καθώς θεωρείται ότι ο Ναπολεόνι καλύπτεται, με τον βοηθό Ευθυμιάδη να δείχνει οφσάιντ. Από εκεί και πέρα, δεν είχε κάποια άλλη δύσκολη φάση ο Λιαχούδης, ενώ θα μπορούσε να δείξει μερικές ακόμα κίτρινες κάρτες.
Συνθέσεις ομάδων
Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (83″ Τάτος), Μπρίτο, Κιβρακίδης, Δημούτσος (71″ Κατσουράνης), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπάζογλου (71″ Καραμάνος).
Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Καλτσάς, Αντέγιο, Τσαμπούρης (76″ Τσαμπούρης), Πιπίνης, Χωριανόπουλος, Κεϊτά, Μίνγκας (87″ Καμαρά), Μπαρέρα, Χουάνμα (90″+3″ Γιώργου).
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση