GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένει άστατος ο καιρός όλη την εβδομάδα

Το κρύο και οι βροχές που σημειώνονται σε όλη τη χώρα τη Δευτέρα, θα συνεχιστούν και την Τρίτη, ενώ θα χιονίσει στα ορεινά της ηπειρ...


Το κρύο και οι βροχές που σημειώνονται σε όλη τη χώρα τη Δευτέρα, θα συνεχιστούν και την Τρίτη, ενώ θα χιονίσει στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Την Τετάρτη στην ανατολική και νότια χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, όμως στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες. Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Κρήτης, ενώ στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα ασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις μέγιστες. Παγετός θα σημειωθεί το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Την Πέμπτη και πάλι θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, ενώ ο παγετός ειδικά το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι αισθητός.
Την Παρασκευή οι νεφώσεις θα είναι τοπικά αυξημένες κυρίως στα νότια, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Το ερχόμενο Σάββατο παραμένουν οι νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες, ενώ την Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχές.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση