GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Τα «έσπασαν» σε καντίνα και τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη

«Ποδαρικό» με άγριο ξύλο και εκτεταμένες ζημιές έκαναν σε κεντρική περιοχή του Ηρακλείου δύο νεαροί τσιγγάνοι, που τα έκαναν γυαλιά-...


«Ποδαρικό» με άγριο ξύλο και εκτεταμένες ζημιές έκαναν σε κεντρική περιοχή του Ηρακλείου δύο νεαροί τσιγγάνοι, που τα έκαναν γυαλιά- καρφιά σε μια καντίνα και τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη της μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων νυχτερινών κέντρων!
Ήταν λίγο πριν τις 7 το πρωί της Πρωτοχρονιάς και όσοι είχαν αλλάξει το χρόνο στα γύρω μπαρ έφευγαν για τα σπίτια τους, όταν είδαν ξαφνικά τους δράστες να προκαλούν εκτεταμένες ζημιές στην καντίνα και να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη της, τραυματίζοντάς τον. Κάποιοι προσπάθησαν να τους εμποδίσουν, αλλά εκείνοι τράπηκαν σε φυγή και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους δυο τσιγγάνους ηλικίας 28 και 33 χρόνων, που παρελήφθησαν από περιπολικά και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο και το σώμα, θα εξεταστεί από ιατροδικαστή η έκθεση του οποίου θα ενσωματωθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των δραστών.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση