GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση σε ξενοδοχείο στην Τρίπολη της Λιβύης

Η επίθεση σε ξενοδοχείο στην Τρίπολη της Λιβύης, από δύο βαριά οπλισμένους ένοπλους κομάντο αυτοκτονίας (οι οποίοι μετά το τέλος της ε...

Επίθεση σε ξενοδοχείο στην Τρίπολη της Λιβύης
Η επίθεση σε ξενοδοχείο στην Τρίπολη της Λιβύης, από δύο βαριά οπλισμένους ένοπλους κομάντο αυτοκτονίας (οι οποίοι μετά το τέλος της επιχείρησης αυτοκτόνησαν με χειροβομβίδα), είχε αρκετούς νεκρούς μεταξύ των οποίων βρέθηκε και ένας Αμερικανός εργαζόμενος σε υπηρεσίες παροχής ασφάλειας, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στην οποία εργαζόταν η Crucible LLC με έδρα την Βιρτζίνια.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιβεβαίωσε το θάνατο του Αμερικανού πολίτη.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο ενός πολίτη των ΗΠΑ στη Λιβύη. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να δώσουμε αυτή τη στιγμή» δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που ταξίδευε με τον υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι.
Ακόμα, μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης, είναι και ένας Γάλλος υπήκοος, όπως επιβεβαιώθηκε από το Γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Η Γαλλία καταδικάζει την επίθεση σήμερα στο ξενοδοχείο Κορίνθια στην Τρίπολη, η οποία προκάλεσε το θάνατο εννέα ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ενός Γάλλου» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.
Όπως δήλωσε εν τω μεταξύ ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφάλειας στην Τρίπολη της Λιβύης εκτός του Γάλλου πολίτη μεταξύ των νεκρών (οι οποίοι είναι 8) είναι άλλοι τέσσερις ξένοι υπήκοοι. Ένας Αμερικανός, δύο γυναίκες από τις Φιλιππίνες και ένας Νοτιοκορεάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση