GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ: Ολοκληρωτική καταστροφή από πυρκαγιά σε στάβλο...

Καίγεται αυτή τη στιγμή στάβλος στα Ρόγκια Τρικάλων, αλλά επρόκειτο για ολοκληρωτική καταστροφή, καθώς η φωτιά έχει είδη καταστ...



Καίγεται αυτή τη στιγμή στάβλος στα Ρόγκια Τρικάλων, αλλά επρόκειτο για ολοκληρωτική καταστροφή, καθώς η φωτιά έχει είδη καταστρέψει τις εγκαταστάσεις στο μεγαλύτερο μέρος.
Το έργο των Πυροσβεστών είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς φυσάει πολύ δυνατός βοριάς. Πέντε οχήματα είναι στο τόπο της καταστροφής με πολλούς άνδρες, με επικεφαλής τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων κ. Αντώνη Σπανό, που δίνει κι αυτός τη μάχη με τη φωτιά. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η φωτιά προήρθε από εξωτερικό χώρο του στάβλου, συγκεκριμένα από μία καλαμιά σε αγρόκτημα που καιγόταν.

Στη συνέχεια η φωτιά μεταπήδησε προς το κανάλι και λόγω του δυνατού αέρα έφτασε στο στάβλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, μία γυναίκα και ένας άνδρας, πυροσβέστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να μπουν στο στάβλο και να βγάλουν όλα τα ζώα έξω. Το μόνο θλιβερό, είναι ότι κάηκε ο σκύλος φύλακας του στάβλου. Ο στάβλος που είναι ιδιοκτησίας του κ. Βασίλη Πατάκα, έχει μέσα περί τις 2.500 δέματα τριφύλλι και άχυρο, που καίγονται, ενώ όλα τα βοοειδή σώθηκαν και αυτή τη στιγμή η φωτιά είναι αδύνατον να σβηστεί.
Αν υπάρχει κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση