GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη… μίνι σύσκεψη στο εντευκτήριο της Βουλής - ΦΩΤΟ

Δεν κατεβάζει τα μολύβια κάτω το επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών. Ο νέος υπουργός και οι αναπληρωτές του φαίνεται να έχουν αντιληφθεί ό...

Η πρώτη… μίνι σύσκεψη στο εντευκτήριο της Βουλής - ΦΩΤΟ

Δεν κατεβάζει τα μολύβια κάτω το επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών.

Ο νέος υπουργός και οι αναπληρωτές του φαίνεται να έχουν αντιληφθεί ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο, γι αυτό και όπου βρεθούν κι όπου σταθούν μετρούν και υπολογίζουν.

Χθες το μεσημέρι και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου, πραγματοποίησαν μίνι σύσκεψη στο εντευκτήριο της Βουλής.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ο Γιάννης Βαρουφάκης με τη Νάντια Βαλαβάνη τον Δημήτρη Μάρδα και τους συνεργάτες τους συσκέπτονται σε τραπεζάκι υπό το άγρυπνο βλέμμα δημοσιογράφων και διερχομένων.

Λογικό βέβαια, αφού δεν είχαν παραλάβει ακόμη τον δικό τους χώρο και σε λίγη ώρα θα ακολουθούσε η επίσημη τελετή της παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Οικονομικών από τον απερχόμενο Γκίκα Χαρδούβελη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση