GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Και τώρα η ευθύνη ανήκει σε όλους και όλες σας

Στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, στο 661o εκλογικό τμήμα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρό...


Τσίπρας: Και τώρα η ευθύνη ανήκει σε όλους και όλες σας

Στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, στο 661o εκλογικό τμήμα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
«Σήμερα ο ελληνικός λαός καλείται να ολοκληρώσει με αποφασιστικότητα αυτό το βήμα που έχει μείνει. Και τώρα η ευθύνη ανήκει σε όλους και όλες, όσους θα προσέλθουν στην κάλπη...Το δίλημμα είναι πιο καθαρό από ποτέ άλλοτε. Σήμερα αποφασίζουμε αν θα επανέλθει αύριο η τρόικα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τις δεσμεύσεις του κ. Σαμαρά... Ή αν από αύριο η χώρα μας θα διεκδικήσει με ασφάλεια στην Ευρώπη όσα αξίζουν στον ελληνικό λαό» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας.
«Είμαι αισιόδοξος, σήμερα είναι μια ιστορική μέρα, ο λαός μας θα ολοκληρώσει αυτό το βήμα και η ελπίδα θα επιστρέψει» κατέληξε στη δήλωση του.
Στο εκλογικό τμήμα γινόταν το αδιαχώρητο και η δήλωση του κ. Τσίπρα άργησε πολύ. Το εκλογικό κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο αλλά κυρίως από δημοσιογράφους, τόσο από την Ελλάδα, όσο και ανταποκριτές ξένων μέσων ενημέρωσης που καλύπτουν τις εκλογές στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Τύπου, 836 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο ζήτησαν διαπιστεύσεις για να καλύψουν την εκλογική διαδικασία.
Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας ανέβηκε σε βάθρο προκειμένου να μπορούν όλες οι κάμερες να τον καταγράψουν. Ενώ, κατόπιν αιτήματος, έκανε δήλωση και στα αγγλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση