GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Μετανοούσα Μαγδαληνή ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Παιδείας και υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη σημερινή παρουσία του στο πρωϊνό του ΑΝΤ1, επιτέθηκε...

Ο υπουργός Παιδείας και υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη σημερινή παρουσία του στο πρωϊνό του ΑΝΤ1, επιτέθηκε κατά της τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι τώρα έχει επιδοθεί σε μπαράζ λαϊκισμού και καταγγελιών για όσους διαπραγματεύτηκαν το Μνημόνιο. Όμως τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, έφτασε να υποστηρίζει το κόμμα της Κουμουνδούρου πως απλά μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα. Ο υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως Μετανοούσα Μαγδαληνή! Είπε πως αυτό είναι προσβλητικό και άδικο για όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα από όσους κράτησαν την Ελλάδα μέσα στη ζώνη του ευρώ και ειδικά για το ΠΑΣΟΚ.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει τονίσει κατ’ επανάληψη πως είναι ανήθικο να χαρακτηρίζονται «προδότες» όσοι προσπάθησαν να κρατήσουν την Ελλάδα στο μηχανισμό στήριξης και σήμερα οι ίδιοι οι κατήγοροι να πανηγυρίζουν για τις αποφάσεις Ντράγκι.

Ο υπουργός Παιδείας ανέδειξε τη διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και την ανασφάλεια που αυτή προκαλεί στην κοινωνία, διότι έχτισε σε μία ρητορική να δώσει «δώρα» σε όλους χωρίς να έχει αποσαφηνίσει που θα βρει τα λεφτά και ταυτόχρονα καταγγέλλει το μοναδικό μηχανισμό που εξασφαλίζει ρευστότητα για την Ελλάδα.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ζητά την ψήφο του Ελληνικού λαού τόσο για τον ίδιο στη Β’ Αθηνών όσο και για το ΠΑΣΟΚ για να μπορέσει ο δημοκρατικός χώρος να έχει μία δυνατή εκπροσώπηση στη Βουλή. Για να μπορέσει να προστατέψει τους πολίτες από τη «στραβή» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τονίζει.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει αποδείξει πως είναι φωνή μετριοπάθειας και σύνεσης που ανέκαθεν στήριξε τις εθνικές συναινέσεις. Και το πάνελ που βρέθηκε σήμερα είχε παραδείγματα πολιτικών που υποστηρίζουν ακραίες-διχαστικές θέσεις αλλά και λαϊκίστικες παροχολογίες.
Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr

1 σχόλιο

  1. Λοβέρδε, συμμαζέψου, επιτέλους γίνε σοβαρός και άσε τις χαζομάρες. Άντε μου ήσουν και υπουργός παιδείας τρομάρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση