GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ για την αστυνομία

Η κυβέρνηση Σαμαρά χρησιμοποίησε την αστυνομία για να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις και όχι για να προστατεύσει τους πολίτες...


Η κυβέρνηση Σαμαρά χρησιμοποίησε την αστυνομία για να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις και όχι για να προστατεύσει τους πολίτες, αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην απάντησή του για τις δηλώσεις της Μαρίας Σπυράκη σύμφωνα με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι.
«Η ΝΔ παίζει με τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση Σαμαρά εξαθλίωσε οικονομικά τους άντρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας. Χρησιμοποίησε την αστυνομία για να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις και όχι για να προστατεύσει τους πολίτες», υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας ζήτημα εκδημοκρατισμού και αναδιοργάνωσης της αστυνομίας.
«Θέλουμε μια αστυνομία στο πλευρό του πολίτη και όχι απέναντί του. Ο εκδημοκρατισμός της αστυνομίας και η αναδιοργάνωσή της, μετατρέπει την Ελλάδα σε μια ασφαλή χώρα, που αντιμετωπίζει την εγκληματικότητα, το λαθρεμπόριο και τη διακίνηση ναρκωτικών. Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της αστυνομίας και αυτόν θα διασφαλίσουμε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Χθες πάντως ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α’ Αθήνας, Στέφανος Τυροβολάς τάχθηκε υπέρ της κατάργησης των ΜΑΤ, αν λάβει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στο Κανάλι 9 και ερωτηθείς αν οι αστυνομικοί πρέπει να κυκλοφορούν άοπλοι, ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει ανάγκη εκδημοκρατισμού της ελληνικής αστυνομίας διότι έχει σκληρούς πυρήνες φασιστικούς». Στη συνέχεια πρόσθεσε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση «θέλουμε και θα καταργήσουμε τα ΜΑΤ».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση