GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η χώρα να μη ρισκάρει να μπει σε παρατεταμένη περίοδο αστάθειας»

"Η χώρα δεν πρέπει να ρισκάρει να μπει σε παρατεταμένη περίοδο αστάθειας. Χρειάζεται να μείνει αταλάντευτη". Aυτό ανέφερε...


"Η χώρα δεν πρέπει να ρισκάρει να μπει σε παρατεταμένη περίοδο αστάθειας. Χρειάζεται να μείνει αταλάντευτη".
Aυτό ανέφερε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στη διάρκεια παρουσίασης του "Πολιτικού Ημερολογίου 2015" του δημοσιογράφου, Βαγγέλη Πλάκα, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Ο κ.Τζιτζικώστας άσκησε έντονη κριτική στην κεντρική διοίκηση για τις μεγάλες καθυστερήσεις σε σημαντικά έργα υποδομής, όπως το λιμάνι, το μετρό και το αεροδρόμιο, τονίζοντας πως την ευθύνη θα πρέπει να έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
"Για ποιο λόγο το λιμάνι, το μετρό και το αεροδρόμιο να ανήκουν στην κεντρική διοίκηση και όχι στην τοπική κοινωνία, είτε στην Περιφέρεια, είτε στο Δήμο; Είναι έργα που μπορούμε να τα ξεκολλήσουμε και να τα τρέξουμε. Γιατί δεν μας δίνουν την ευθύνη;", είπε χαρακτηριστικά.
Ανάλογη ήταν η τοποθέτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος μιλώντας για το μετρό υποστήριξε πως "από την αρχή υπήρξε μια εξαιρετικά κακή σχεδίαση καθώς ήταν ανέφικτο να τελειώσει το 2012", προσθέτοντας πως "δεν μπορεί το έργο να γίνεται με τηλεδιοίκηση".
Με αφορμή τοποθέτηση του περιφερειάρχη για έλλειψη κρατικού, περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού, ο κ.Μπουτάρης στάθηκε στο έργο της ΤV-100 και στην προσπάθεια όλων των εργαζομένων τονίζοντας πως λειτουργεί αντικειμενικά και μπορεί να ενημερώνει όχι μόνο τη Θεσσαλονίκη, αλλά όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!!

    Συγκλονιστική "κραυγή πόνου" πρώην Νεοδημοκράτισσας:

    https://www.youtube.com/watch?v=RNmYKqCs3_g#t=30

    Μετά απ’ αυτό, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση