GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καλοβλέπουν" την Κρήτη οι πολιτικοί αρχηγοί, είναι βαρόμετρο για τις εκλογές

Με τον Πάνο Καμμένο να βρίσκεται ήδη στην Κρήτη από τις προηγούμενες μέρες και με την κάθοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου να έχει ορ...



Με τον Πάνο Καμμένο να βρίσκεται ήδη στην Κρήτη από τις προηγούμενες μέρες και με την κάθοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου να έχει οριστικοποιηθεί για τις 15 Γενάρη, αποτελεί πλέον διαπίστωση πως το νησί θεωρείται για τους πολιτικούς αρχηγούς ένα από τα βαρόμετρα της ερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης

Ο κ. Βενιζέλος έχει προγραμματίσει την επίσκεψη του στο νησί, στα πλαίσια της προεκλογικης εκστρατείας σε πανελλαδικό επίπεδο και στοχεύει με την παρουσία του εδώ, να τονώσει- όσο αυτό είναι δυνατόν- τη θέση του ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό σκηνικό και φυσικά στις σκέψεις των ψηφοφόρων.

Την ίδια στιγμή, μια ενδεχόμενη απώλεια ψήφων από το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, ίσως βγάλει εκτός στόχων το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, κάτι που ο κ. Βενιζέλος θέλει να αποφευχθεί.

Δυναμική παρουσία αναμένεται να έχει εδώ και ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος του νεοϊδρυθέντος Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, αφού είναι δεδομένη η δυναμική που μπορεί να αποκτήσει το κόμμα του από το νησί.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο κ. Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο κ. Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζουν να επισκεφτούν την Κρήτη, με τις ημερομηνίες να μην εχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά να παραμένουν ακόμη υπό σκέψη.

Είναι πιθανό όμως, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν να αφήσουν την Κρήτη για το...τέλος, θεωρώντας πως αν μια από τις τελευταίες παρουσίες τους προεκλογικά είναι στο νησί, το μήνυμα που θέλουν να περάσουν ενόψει κάλπης θα είναι πιο ισχυρό.

Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάει κανείος ότι ο πρόεδρος του "Ποταμιού" κ. Σταύρος Θεοδωράκης έχει ήδη αποφασίσει να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος των ΑΝΕΛ σήμερα παραχωρεί συνέντευξη Τύπου από το Ηράκλειο, στο πλαίσιο της παρουσίας του εδώ, στο ξενοδοχείο Galaxy. Στις 6 το απόγευμα θα βρεθεί στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, μιλωντας σε στελέχη του κόμματος και ψηφοφόρους.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι η Κρήτη είναι μια υπολογίσιμη δύναμη για τους πολιτικούς αρχηγούς, μια δεξαμενή ψήφων από την οποία ο καθένας θέλει να αντλήσει, όσο περισσότερο μπορεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση