GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γερμανός Υπ Οικ: Οι αλλαγές στην ελληνική πολιτική δεν πρέπει να γίνουν εις βάρος των Ευρωπαίων

Η πολιτική εναλλαγή στην Ελλάδα και οι αλλαγές που αποφασίσθηκαν από τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα «δεν πρέπει να γίνουν σε βάρος των υπ...

Ο Γερμανός Υπ Οικ: Οι αλλαγές στην ελληνική πολιτική δεν πρέπει να γίνουν εις βάρος των Ευρωπαίων

Η πολιτική εναλλαγή στην Ελλάδα και οι αλλαγές που αποφασίσθηκαν από τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα «δεν πρέπει να γίνουν σε βάρος των υπολοίπων Ευρωπαίων» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

«Φυσικά κάθε δημοκράτης οφείλει να σεβασθεί μία δημοκρατική απόφαση (του ελληνικού λαού), όπως οφείλει να αποδεχθεί το δικαίωμα της νέας ελληνικής κυβέρνησης να θέσει έναν νέο προσανατολισμό» δήλωσε ο σοσιαλδημοκράτης αντικαγκελάριος ενώπιον των βουλευτών του γερμανικού κοινοβουλίου.

«Είναι όμως, επίσης, αλήθεια ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν το δικαίωμα να περιμένουν ότι οι αλλαγές στην ελληνική πολιτική δεν θα γίνουνεις βάρος τους» τόνισε.

Δείτε επίσης:

"Είδα με φρίκη ότι η Ελλάδα εγκατέλειψε την κοινή γραμμή της ΕΕ για την Ρωσία" - ΒΙΝΤΕΟ

2 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΟΛΙΣ ΚΥΡΗΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΣΗ ΠΡΗΡΩΜΩΝ ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ "ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ" ... "ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ"...."ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ"...Κ.Τ.Λ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμειw δεν εχουμε τιποτα να χασουμε απο ενα default
    το προβλημα θα ειναι ολο δικο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση