GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το απόγευμα ορκίζεται πρωθυπουργός ο Τσίπρας

Το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού, που θα είναι ο Αλέξης ...

Το απόγευμα ορκίζεται πρωθυπουργός ο Τσίπρας
Το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού, που θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Πληροφορίες από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ακόμα πως η νέα κυβέρνηση θα ορκιστεί την Τρίτη το απόγευμα ή το αργότερο την Τετάρτη το πρωί.

Στην κυβέρνηση αυτή θα συμμετέχει, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, και το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που αναμένεται να αναλάβει υπουργείο, και μάλιστα “βαρύ”, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για το υπουργείο Ναυτιλίας.

Σημειώνεται ότι, με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών, η νέα κυβέρνηση θα διαθέτει πλειοψηφία 162 ή 163 εδρών, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να καταλαμβάνει 149 ή 150 έδρες και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 13 έδρες.

1 σχόλιο

  1. 1] Αγαπητέ κύριε ΣΥΡΙΖΑΣ!
    Δεν γνωρίζω ποιος στα αλήθεια είσαι, από που προέρχεσαι, εάν θέλεις να αλλάξεις κάτι και μέχρι που στα αλήθεια θέλεις να φτάσεις.
    Εγώ κατάγομαι από ένα μικρό χωριό, το Πουθενά. Στο Πουθενά λοιπόν μπορεί κανείς να διακρίνει κάποια πράγματα που στας Αθήνας μπορεί να δυσκολευτεί λιγάκι περισσότερο να τα δει.
    Χτες για παράδειγμα είδα στο χωριό μου όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ (τα άτομα εννοώ) να πλαισιώνουν τα άτομα αυτά που λέγαμε παλιά ΚΚΕ εσωτερικού και να τους δίνουν συμβουλές!!!!! Μου ήρθε κάπως να σου πω την αλήθεια.
    Εάν δεν «σφάξεις» όλα τα παλιά σκυλιά που λέει η παροιμία και τα αφήσεις να σου εκπαιδεύσουν τα καινούργια, θα στα εκπαιδεύσουν λάθος. (νόμος)
    Και επειδή τώρα αρκετοί θα ξύνονται, το «σφάξεις» είναι μεταφορική έννοια και τι εννοώ:

    Δεν χρειάζεται κατά την γνώμη μου καμία αντικατάσταση ηγεσιών του κρατικού μηχανισμού από «δικά σας» παιδιά. Καμία απολύτως. Άφησε τους «άλλους», τους παλιούς να κάνουν την δουλειά για εσένα!
    Έναν απλό νόμο πέρασε (όπως απλόχερα περνούσαν τόσα χρόνια) στον οποίο θα λέει:
    Σε 60 ημέρες από σήμερα, τίθεται σε εφαρμογή ο x νόμος (αυτός που πέρασες) και σε όποια υπηρεσία γίνει καταγγελία από απλό υπάλληλο ή οπλίτη (για τον στρατό) ότι παράτυπα αναρριχήθηκε συνάδελφος του, χωρίς κανένα κριτήριο, έτσι απλά επειδή είχε εκείνο το γ@μημενο το «μέσον» και εάν και εφόσον αποδειχτεί η παρατυπία, ο άμεσα εμπλεκόμενος προϊστάμενος παίρνει μια μεταθεσούλα έτσι για αρχή, για την κάτω ορεινή ραχούλα, έτσι απλά για να γνωρίσει και την Ελλάδα μας.
    Στις 5-6 παρατυπίες, ο συγκεκριμένος προϊστάμενος, πηγαίνει στο σπιτάκι του.
    Στις 20 αποδεδειγμένες παρατυπίες, προτείνω και ο αντίστοιχος υπουργός να παίρνει τον πούλο για το σπίτι του.
    Φυσικά κάτι τέτοιο προϋποθέτει να έχουν λάβει γνώσει όλοι.
    Άσε τα σκυλιά να φαγωθούν μεταξύ τους.
    Και ναι, έτσι μπορείς και εσύ να μιλήσεις για πρόγραμμα 100 ημερών….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση