GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές: Χωρίς προβλήματα η ψηφοφορία στην Πάτρα

Ομαλά και χωρίς τα προβλήματα άλλων περιοχών εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Πάτρα. Στα εκλογικά τμήματα, παρουσιάστηκαν όλ...


Εκλογές: Χωρίς προβλήματα η ψηφοφορία στην Πάτρα

Ομαλά και χωρίς τα προβλήματα άλλων περιοχών εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Πάτρα.
Στα εκλογικά τμήματα, παρουσιάστηκαν όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι καθώς και η πλειονότητα των μελών στις εφορευτικές επιτροπές, σύμφωνα με το πρωτοδικείο της Πάτρας.
Στις 7 το πρωί έβρεχε, ωστόσο αρκετοί προτίμησαν να ασκήσουν το δικαίωμά τους νωρίς, σύμφωνα με το patrastimes.gr.
Στην Αχαΐα σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών οι ψηφοφόροι είναι 276.080 εκ των οποίων οι 134.736 άνδρες και οι 141.344 γυναίκες.
Συνολικά στη χώρα ψηφίζουν 9.808.760 ψηφοφόροι που θα κληθούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε 19.733 εκλογικά τμήματα εκ των οποίων τα 574 είναι τμήματα ετεροδημοτών.
Να σημειωθεί ότι ως ετεροδημότες, στον τόπο διαμονής τους θα ψηφίσουν μόνον όσοι είχαν υποβάλει τη σχετική αίτηση έως τις 31 Οκτωβρίου 2014.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν με την αστυνομική τους ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους (ακόμα και αν έχει λήξει εφόσον πρόκειται για ελληνικό διαβατήριο) ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών Ταμείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση