GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωμανιάς: Δεν έχω αλλάξει θέση - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσχος χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, αυτό που γίνεται στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας. Ο κ. Ρω...

Ρωμανιάς: Δεν έχω αλλάξει θέση - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσχος χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, αυτό που γίνεται στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας.

Ο κ. Ρωμανιάς έκανε αναφορά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, λέγοντας: «Έχω συγκεκριμένη περίπτωση από την Περιφέρεια ασφαλισμένου που περνάει από την Επιτροπή, από το 2009 είναι σε αναπηρία και έρχεται το 2014 και του ρίχνει το ποσοστό αναπηρίας. Ήταν 80% και τον ρίχνει στο 65% και σε τρεις μήνες πεθαίνει ο άνθρωπος. Δηλαδή ενώ η αναπηρία του επιδεινώθηκε, του την ρίχνει την αναπηρία και ο άνθρωπος τελικά πεθαίνει. Αυτά δεν είναι πράγματα τα οποία μπορούν να παραμείνουν σε ισχύ. Είναι στις παρυφές του συστήματος, αλλά είναι πράγματα τα οποία πρέπει να διορθωθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Ρωμανιάς, υπενθυμίζοντας μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Σίμο Κεδίκογλου, επανέλαβε: «Εγώ δεν έχω αλλάξει θέση. Αυτά που έλεγα τόσα χρόνια, θα είμαι κατάπτυστος, αν τώρα που έχω τη δυνατότητα να κάνω κάποια κίνηση, τα αλλάξω. Εκεί παραμένω».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση