GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ (Ένα πρώτο σχόλιο γι' αυτά που έρχονται)...

Δημήτρης Κατσικάρης . ΠΑΣΟΚ (Ένα πρώτο σχόλιο γι' αυτά που έρχονται). Το νέο δεν μπορεί να χτιστεί με παλαιά υλικά. 1. Μην διαβάσ...

Δημήτρης Κατσικάρης.

ΠΑΣΟΚ (Ένα πρώτο σχόλιο γι' αυτά που έρχονται).
Το νέο δεν μπορεί να χτιστεί με παλαιά υλικά.


1. Μην διαβάσετε ούτε μια "ανάλυση", οποιουδήποτε αποκαλούμενου "μεγαλοστελέχους" του ΠΑΣΟΚ. Έχει εκκίνηση το ΥπερΕΓΩ τους, που κατέστρεψε το κόμμα.
2. Οφείλουμε όλοι να επανεξετάσουμε τη χρησιμότητα -της ύπαρξης του ΠΑΣΟΚ-
για το λαό στο μέλλον. Αν είναι να υπάρχει -και με νέο ή νέα αρχηγό- για να φτιαχτεί και να εξυπηρετηθεί μια νέα παραγονταρία, νομίζω ότι... κανείς δεν θα πάρει!
3. Κανένα μέλλον δεν μπορεί να υπάρξει με επανασυγκολλήσεις εκείνων των παλαιο-παραγόντων που έστειλε αδιάβαστους ο ελληνικός λαός.
4. Καμιά νέα ηγεσία δεν μπορεί να φτουρήσει όταν, από τώρα κάποια "ιστορικά στελέχη' -τρομάρα τους- κρυφογελάνε υπονοώντας ότι αυτοί "βρίσκονται από πίσω"!
5. Για να υπάρξουμε, δεν αρκεί μόνο η νέα εφεύρεση ότι "θα την πατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ γρήγορα και θα ξαναγυρίσουν σε μας" - άρα με έναν νέο, νεότερο (η) αρχηγό θα δώσουμε το αναγκαίο άλλοθι για την επιστροφή και... όλα καλά!

6. Χρειάζεται η ξεκάθαρη χάραξη μιας νέας ιδεολογικής γραμμής. Να ξέρουν όλοι τι λες, τι θα κάνεις και με ποιους -και πάντως όχι με τα ίδια και ίδια στελέχη, που πρέπει να παραμερίσουν επιτέλους και να τα ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους.
* Το αστείο της εκλογής του αρχηγού... από το Λαό, πρέπει να σταματήσει πάραυτα. Βόλεψε κάποιους, κάποτε και δεν έχει αξία. Δεν μπορεί να αποφασίζει ο κάθε πικραμένος από την καφετέρια με το φραπε. Οργανωμένο κόμμα, με κανόνες για όλους, μέλη με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και κάρτα, μέλη με αξία. Αυτά και μόνον αυτά να ψηφίζουν για την ηγεσία και για όλα, με εσωκομματικά δημοψηφίσματα - όχι μπάτε σκύλοι, αλέστε..
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ...

3 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΘΕΣ!!

    Αυτό που εξοργίζει όλους τους σκεπτόμενους έλληνες και προκαλεί αλγεινή εντύπωση, είναι η χαιρεκακία των ΝΔ-ΠΑΣΟΚων, που κατέστρεψαν την χώρα και τον ελληνικό λαό, όλων των σκυφτούληδων και υπόδουλων της Μέρκελ και του νεο-φιλελευθερισμού,
    όπως και των αχρείων παπαγαλακίων της διαπλοκής, σαν τον άθλιο Πορτοσάλτε, τον Μπογδάνο, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και λοιπούς, ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, που στρέφεται κατά της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης.

    Τελικά ο δοσιλογισμός στην Ελλάδα έχει πολύ βαθιές ρίζες!!!

    Άντε τώρα δεξιά τρολάκια, πεθαμένα πασόκα και λοιπά λαμόγια... γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, εκεί βαθιά στα
    υπόγεια της Συγγρού, με τον γελοίο Μουρούτη και τον φαιδρό Σα(χλα)μαρά, να κοιτάζετε τα ταβάνια για άλλα δέκα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα πιός θέλει ενα κόμμα που εχει 5%
    και χρωστάει 500 εκατ.€?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση