GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς νέες ιδιωτικές Κυπριακές Αερογραμμές

Τη διερεύνηση το ταχύτερο δυνατόν της προοπτικής δημιουργίας μιας νέας κυπριακής εταιρείας ιδιωτικών συμφερόντων που θα δώσει την ευ...


Τη διερεύνηση το ταχύτερο δυνατόν της προοπτικής δημιουργίας μιας νέας κυπριακής εταιρείας ιδιωτικών συμφερόντων που θα δώσει την ευκαιρία ξανά να επιστρέψει στους αιθέρες το λογότυπο και η ονομασία των Κυπριακών Αερογραμμών αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο της Κύπρου.
Όπως δήλωσε μετά τη συνεδρία, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος στόχος είναι η ενίσχυση της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Κύπρου, η δημιουργία θέσεων εργασίας για το προσωπικό των Κυπριακών Αερογραμμών και η αξιοποίηση των εμπορικών σημάτων και λογοτύπων των Κυπριακών Αερογραμμών που κατέχει το κράτος.
Συμπλήρωσε ότι οποιεσδήποτε ενέργειες θα πρέπει να διενεργηθούν άμεσα, αφού η εμπορική χρηματοοικονομική αξία των εν λόγω εμπορικών σημάτων και λογοτύπων ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση