GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κοιτάει Γκλομπάρ ο Παναθηναϊκός»

Την περίπτωση του Κρίστοφερ Γκλομπάρ φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του «France ...


Την περίπτωση του Κρίστοφερ Γκλομπάρ φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του «France Football».
Ένα νέο όνομα προέκυψε για την ενίσχυση των μετόπισθεν του Παναθηναϊκού.
Αυτή τη φορά ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του «τριφυλλιού» είναι ο Κρίστοφερ Γκλομπάρ και οι ιθύνοντες του συλλόγου, σύμφωνα δημοσίευμα της ιστοσελίδας του France Football, εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.
Ο διεθνής άσος από τη Μαρτινίκα (με ύψος 1,78 μ.) έχει παίξει σε έξι αγώνες τη φετινή σεζόν με τη Ρεμς και όλα δείχνουν ότι μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα του μέσα στον Γενάρη. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει και ως δεξί μπακ.
Το δημοσίευμα του γνωστού περιοδικού αναφέρει ότι οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον Γκλομπάρ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και την περσινή σεζόν είχε φτάσει μια… ανάσα από τη Λανς.
Ο 25χρονος παίκτης έχει ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σεβράν, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τις ομοσπονδιακές ακαδημίες του Κλερφοντέν και του Μπορντό, πριν μετακομίσει στη Ρεμς το 2010, αρχικά ως δανεικός από τους Γιρονδίνους και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση