GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί θα γίνει μεγάλη μάχη του ΠΑΣΟΚ με την Χρυσή Αυγή στις τριεδρικές περιφέρειες...

Ισχυρή τρίτη πολιτική δύναμη, θέλει να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές, καθώς όπως εξηγεί, παίρνοντας τη τρίτη εντολή σχηματισ...

Ισχυρή τρίτη πολιτική δύναμη, θέλει να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές, καθώς όπως εξηγεί, παίρνοντας τη τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης να επιβάλλει την εθνική συναίνεση και τη συνεννόηση σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας των κομμάτων του δημοκρατικού και ευρωπαϊκού τόξου.
"Ο στόχος είναι πανελλαδικός", αναφέρουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, αλλά, όπως υπογραμμίζουν στελέχη της, εστιάζεται ειδικά στις τριεδρικές περιφέρειες, όπου από τον συσχετισμό δυνάμεων των ευρωεκλογών και τα τωρινά δημοσκοπικά ευρήματα προκύπτει πως το τρίτο κόμμα στην περιφέρεια εκλέγει βουλευτή.
"Στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή ήταν μια μονάδα μπροστά από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι ένα πρόβλημα δημοκρατικό, είναι μια πρόκληση για τους πολίτες", τονίζουν με έμφαση.
Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ δείνει στη δημοσιότητα και σχετικά γραφήματα, στα οποία φαίνονται τα ποσοστά που πήραν το ΠΑΣΟΚ, η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και το Ποτάμι στις Ευρωεκλογές στις τριεδρικές εκλογικές περιφέρειες. Προκύπτει ότι στις 9 από τις 11, η μάχη αφορά το ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή


"Θα ήταν ένα πρόβλημα ο κ. Μιχαλολιάκος να είναι και τρίτο κόμμα και να πάρει την τρίτη εντολή ενώ είναι υπόδικος. Είναι ένα θέμα για τη Δημοκρατία. Οι πολίτες κρίνουν. Κρίνουν ειδικά οι δημοκρατικοί πολίτες των τριεδρικών περιφερειών σε αυτούς το πρόσθετο δίλημμα είναι: θα επιτρέψουμε την εκλογή φασίστα στην περιοχή μας; Η απάντηση είναι ότι αυτό αποτρέπεται μόνο με την ψήφο στο ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη" σημειώνουν οι ίδιο κύκλοι και προσθέτουν.
"Επιβάλλεται στους υποψηφίους μας και τα στελέχη των τριεδρικών περιφερειών να τονίζουν σε κάθε δημόσια παρουσία τους την ανάγκη της πανδημοκρατικής συσπείρωσης στο ψηφοδέλτιό μας. Το ίδιο πρέπει να γίνεται στους ετεροδημότες των περιοχών και τις όμορες περιφέρειες".

3 σχόλια

  1. Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μιλούν σε συγκεντρώσεις κλειστού τύπου, σε ακροατήρια 300 έως 500 άτομα, τα περισσότερα υποψήφιοι και κομματικά στελέχη. Δεν μπορούν να συγκινήσουν πια τον ελληνικό λαό, ο οποίος προσμένει τις κάλπες με την ελπίδα της Απαλλαγής.

    Κεντρώοι, κεντροαριστεροί, αριστεροί ψηφοφόροι, ακόμα και ένα μεγάλο ποσοστό Νεοδημοκρατών πηγαίνει στον Σύριζα, ο οποίος πλησιάζει την αυτοδυναμία.

    Δημοκρατικοί πατριώτες, θρησκευόμενοι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άνθρωποι από τα σώματα ασφαλείας, οικογενειάρχες με παιδιά, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, νέοι από το χώρο του κέντρου και της κεντροδεξιάς στηρίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τους συμμάχους τους , όπως το Χριστιανοκοινωνικό κίνημα Νικολόπουλου,Πυρίκαυστο Ελλάδα του Ζουράρη, Λευκό κλπ, δίνοντας τους τη δύναμη όχι μόνο να μπουν στη Βουλή ( μια και δικαιώθηκαν ο Παύλος Χαϊκάλης και η κα Ξουρίδου, μετά τα ανταλλάγματα που δόθηκαν σε ψευτοανεξάρτητους βουλευτές που μπήκαν στα ψηφοδέλτια της σάπιας σαμαρικής ΝΔ ), αλλά και να έχουν ισχυρά ποσοστά.
    Είναι βέβαια πρωτιά του Σύριζα με μεγάλη διαφορά ( άρα η ψήφος σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ είναι άχρηστη, χαμένη ψήφος ), είναι σίγουρη η τρίτη θέση της Χ.Α ( την οποία προσπάθησε να εξοντώσει ο κ. Σαμαράς, με φυλακισμένα τα ηγετικά της μέλη ), και μένει να δούμε αν ο λαός επιλέξει αυτοδυναμία του Σύριζα ή συγκυβέρνηση Σύριζα με ΑΝΕΛ ή με Ποτάμι. Γι' αυτό η ψήφος στους ΑΝΕΛ αποκτά ξεχωριστή, ιδιαίτερη σημασία, αφού μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για τη δημιουργία μιας ισχυρής συγκυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "L'EXPRESS" ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ:

    "ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠANE ΜΑΛΑΚΕΣ"...

    "Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ"

    "ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ"!

    ΟΡΓΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ Η "LE MONDE", Η "LE FIGARO", ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "L’ EXPRESS" κ.ά., ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!

    “Σκληρή κριτική από το εξωτερικό για τον ακροδεξιό, Αντώνη Σαμαρά”

    Την προσπάθεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να εκμεταλλευτεί πολιτικά τη σφαγή του «Charlie Hebdo», σχολιάζει το γνωστό γαλλικό περιοδικό «L” Express», χρησιμοποιώντας ένα σκίτσο του «Charlie Hebdo» με λεζάντα:

    «Είναι σκληρό να σε αγαπάνε μαλάκες»…

    Το περιοδικό αναφέρεται σε προσπάθειες που έγιναν εντός και εκτός Γαλλίας, από διάφορους πολιτικούς και κόμματα, για πολιτική εκμετάλλευση του θέματος.

    Ως κορυφαίο παράδειγμα αναφέρει τη δήλωση του κ. Σαμαρά και τονίζει ότι «εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας ο Σαμαράς χρησιμοποίησε την τραγωδία, για να επιτεθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!!

    Συγκλονιστική "κραυγή πόνου" πρώην Νεοδημοκράτισσας:

    https://www.youtube.com/watch?v=RNmYKqCs3_g#t=30

    Μετά απ’ αυτό, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να προσθέσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση