GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απορρίφθηκε η ένσταση της Κέρκυρας

Κανονικά και με τη… βούλα μετά τη σχετική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής παίρνει ο ΟΦΗ τους τρεις βαθμούς για τη νίκ...


Κανονικά και με τη… βούλα μετά τη σχετική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής παίρνει ο ΟΦΗ τους τρεις βαθμούς για τη νίκη με σκορ 3-2 επί της Κέρκυρας.
Οι «Φαίακες» είχαν ζητήσει να πάρουν το ματς στα χαρτιά, υποστηρίζοντας ότι επειδή δεν είχε εκδοθεί προσωρινή διαταγή δεν θα έπρεπε να οριστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Η απόφαση:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση: ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα): «Με βάση την από 13-1-2015 ένσταση σας κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ που αφορά στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ο οποίος τελέσθηκε στις 11-1-2015, καλείσθε την Πέμπτη 15-1-2015 και ώρα 13.00. και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, κατά την εκδίκασή της προκειμένου να την υποστηρίξετε». Απορρίπτει ένσταση. Διατάσσει κατάπτωση του παραβόλου».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση