GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μιλιβόγεβιτς

Στον Ολυμπιακό, έχουν ήδη αφήσει πίσω τους τη νίκη επί του Παναιτωλικού και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο Κύπελλο και την αν...


Στον Ολυμπιακό, έχουν ήδη αφήσει πίσω τους τη νίκη επί του Παναιτωλικού και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο Κύπελλο και την αναμέτρηση με τον Τύρναβο (21/1, 17;15).
Το καλό για τον Βίτορ Περέιρα είναι ότι οι Λoύκα Μιλιβόγεβιτς και Αλεχάντρο Ντομίνγκες προπονήθηκαν κανονικά.
Ο Αργεντινός ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός από το ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Σέρβος μέσος ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα ύστερα από καιρό. Από την πλευρά του και ο Νταβίντ Φουστέρ ανεβάζει… στροφές σιγά-σιγά, αφού σήμερα προπονήθηκε σε ατομικό έντονο πρόγραμμα, το οποίο περιείχε και ασκήσεις με την μπάλα. Όσον αφορά στον Μποτία, συνέχισε τη θεραπεία του.
Όσοι έπαιξαν απέναντι στον Παναιτωλικό, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι άλλοι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε πάνω στην τακτική αλλά και στη σωστή κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα.
Το τελευταίο μέρος του προγράμματος είχε δίτερμα σε μικρό χώρο. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση