GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης έφερε κέρδη στις αγορές

Με επιφυλακτική άνοδο κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μετά τις ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής...


Το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης έφερε κέρδη στις αγορές

Με επιφυλακτική άνοδο κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μετά τις ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 791,80 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,14%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 75,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ανοδικά κινούνται και οι ευρωπαϊκές χρηματαγορές, με τον FTSE 100 να ενισχύεται κατά 0,47%, τον DAX στη Φρανκφούρτη κατά 0,40%, ενώ τον CAC 40 στο Παρίσι κατά 0,89%.

Στη Γουολ Στριτ, ήπια ανοδικά κινούνται και οι τρεις κύριοι δείκτες της Γουολ Στριτ, σε ποσοστό όχι άνω του 0,30%.

Η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου διαμορφώνεται στο 1,1466 (-1,24%).

1 σχόλιο


  1. Ο τελειωμένος πλέον, ακροδεξιός κωλοτούμπας της ΝΔ, που ως ο απόλυτος πολιτικάντης, παλαιοκομματικός και καρεκλοκένταυρος, ασπάστηκε ολοκληρωτικά τον νεο-φιλελευθερισμό της Μέρκελ και τις ανάγκες της ντόπιας, άθλιας διαπλοκής, υποτασσόμενος πλήρως στις ορέξεις τους, έδειξε στα χρόνια αυτά που κυβέρνησε και το αχρείο, Μπαλτακικό, ακροδεξιό, αντι-δημοκρατικό του προσωπείο:
    Πλήρης απαξίωση της Βουλής, ουσιαστική κατάργηση της Ώρας του Πρωθυπουργού ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ: την άρνησή του να συμμετέχει σε ντιμπέητ!!

    Γιατί;; Γιατί να μην θέλει σε ένα ντιμπέητ, να παρουσιάσει τις θέσεις του;;

    Να σας πω εγώ...

    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!! ΕΝΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

    ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ E-MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ, ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    Γι' αυτό και την Κυριακή, ο ελληνικός λαός θα τον κατατάξει εκεί, στη θέση που του αρμόζει, στα "πολιτικά πτώματα" του τόπου, που κυβέρνησαν χωρίς να προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο την καταστροφή για το λαό και πάρτι για την άθλια διαπλοκή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση