GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγώνας δρόμου για νέα πρόσωπα με ανανέωση σε Αναστασίου - Πράνιτς

Ο Σωτήρης Νίνης και ο Στάθης Ταυλαρίδης ήταν οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στη χειμερινή μεταγραφική ...

Αγώνας δρόμου για νέα πρόσωπα με ανανέωση σε Αναστασίου - Πράνιτς

Ο Σωτήρης Νίνης και ο Στάθης Ταυλαρίδης ήταν οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Έπειτα από απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου αποφασίστηκε το ρόστερ του «τριφυλλιού» να μείνει ως έχει. 

Οι «πράσινοι» εδώ και αρκετό καιρό έχουν αρχίσει να δουλεύουν για την επόμενη σεζόν και έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Νίκο Καλτσά της Βέροιας και μέχρι τον Φεβρουάριο περιμένουν την απάντηση του Γιώργου Γκαλίτσιου. 

Οι «πράσινοι» δεν μένουν μόνο εκεί, αφού οι κ.κ. Φύσσας, Βόκολος και Αναστασίου εξετάζουν τις προτάσεις που έχουν για ελεύθερους παίκτες ή εκείνους που μπορούν οι προϋποθέσεις να αποκτηθούν το καλοκαίρι. 

Αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό βρίσκονται στο στάδιο… φιλτραρίσματος, αφού εξετάζουν τις προτάσεις που έχουν φτάσει από διάφορους μάνατζερ. 

Ωστόσο, όλα θα συζητηθούν πιο «ζεστά» μετά την τριάδα… φωτιά των αγώνων με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, ενώ θα ξεκινήσουν και οι μεταγραφικές αποστολές. 

Σημαντικό ρόλο στις κινήσεις του «τριφυλλιού» θα παίξει η διοργάνωση στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης, οι κινήσεις εξαρτόνται και από την έκβαση των υποθέσεων των Πέτριτς, Σίλντενφελντ και Μέντες που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα μείνουν ή όχι στην ομάδα. 

Epiσημαίνουμε ότι μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Μπεργκ, επόμενος στόχος είναι η επέκταση της συνεργασίας και με τον Αναστασίου, στον οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» θα γίνει πρόταση για συμβόλαιο έως το 2018 με αυξημένες μάλιστα αποδοχές. Η ανανέωση με τον Αναστασίου εκτός από επιβράβευση για τη δουλειά του, θα είναι και ένα μήνυμα για την επόμενη σεζόν, για να δείξει σε όλους ότι η ομάδα βαδίζει σε σταθερές βάσεις, ενώ στους άμεσους στόχους των πρασίνων είναι και η ανανέωση με τον Ντανιέλ Πράνιτς.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση