GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαλς απαντά στις ανησυχίες του Πεκίνου για την Ελλάδα

Ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, απάντησε σήμερα στις κινεζικές ανησυχίες για την κατάσταση στην Ελλάδα και στην ευρωζώνη, θέμα για...

Ο Βαλς απαντά στις ανησυχίες του Πεκίνου για την Ελλάδα

Ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, απάντησε σήμερα στις κινεζικές ανησυχίες για την κατάσταση στην Ελλάδα και στην ευρωζώνη, θέμα για το οποίο ερωτήθηκε ευθέως από τον Kινέζο ομόλογό του χθες.

Ως προς μία ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, "δεν υπάρχει ανησυχία", απάντησε ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας σε Kiνέζα δημοσιογράφο έπειτα από την ομιλία του στο Πεκίνο για τις σινο-γαλλικές σχέσεις.

"Η Ελλάδα θα παραμείνει, πρέπει να παραμείνει, ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας το είπε, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς" απάντησε ο Μανουέλ Βαλς.

"Πρέπει να βοηθήσουμε την Ελλάδα να βγει από την κρίση που περνά. Αλλά ταυτόχρονα η Ελλάδα, έτσι λειτουργεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της" συνέχισε.

Χθες, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του Πρωθυπουργού της Γαλλίας με τον Kινέζο ομόλογό του, ο Λι Κετσιάνγκ ρώτησε ευθέως τον Μανουέλ Βαλς εάν η Ελλάδα θα βγει από την ευρωζώνη, σύμφωνα με το περιβάλλον του Πρωθυπουργού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση