GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά για το περίφημο πορνό

Τη δική της απάντηση για τη φωτογραφία με τα γυρίσματα της ταινίας πορνό που η ίδια σκηνοθετούσε για τις ανάγκες της εκπομπής της, έδωσε ...

Τη δική της απάντηση για τη φωτογραφία με τα γυρίσματα της ταινίας πορνό που η ίδια σκηνοθετούσε για τις ανάγκες της εκπομπής της, έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, "Γιατί να ντραπώ; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενόχλησε τόσο η συγκεκριμένη εκπομπή κάποιους και αποφάσισαν να ηθικολογήσουν... Και βρίσκω πραγματικά εντυπωσιακό ότι απ' όλες τις εκπομπές αυτές που είχαν την υψηλότερη τηλεθέαση ήταν το πορνό και το gossip".

Η ίδια μάλιστα ξέσπασε κατά όσων της άσκησαν κριτική.

"Οι γυναίκες που έχουν ενοχές με το πορνό θα πρέπει να κοιτάξουν λίγο την σχέση τους με το σεξ και τους άντρες. Είναι απλώς δύο άνθρωποι που έχουν ερωτική επαφή μπροστά σου, δεν αισθάνεσαι ότι τους παίρνεις μάτι. Όταν μάλιστα απέναντι σου έχεις μια κάμερα που καταγράφει, αυτό που βλέπεις δεν έχει καν την λειτουργικότητα που θα είχε μια ερωτική ταινία από αυτές που παρακολουθεί κάποιος στο σπίτι του με άλλες συνθήκες", υπογράμμισε.

1 σχόλιο

  1. Οταν εισαι για καιρο στο βούρκο τον συνηθιζεις.Και τοτε νομιζεις οτι οι αλλοιειναι οι προβληματικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση