GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν άφησαν αυτοκίνητο για αυτοκίνητο γιατρού στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς που να μην το άνοιξαν

Ούτε το εκκλησάκι του Νοσοκομείου … γλίτωσε Επιπλέον εξιχνιάσθηκαν διάρρηξη στο εκκλησάκι το οποίο βρίσκεται επίσης σε χώρο στάθμευ...


Ούτε το εκκλησάκι του Νοσοκομείου … γλίτωσε

Επιπλέον εξιχνιάσθηκαν διάρρηξη στο εκκλησάκι το οποίο βρίσκεται επίσης σε χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου, καθώς και απόπειρα κλοπής από τον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου στη Λιβαδειά.

Για τις περιπτώσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και συνελήφθησαν στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο νεαροί Έλληνες, ηλικίας 21 και 19 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών – διαρρήξεων από Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σε χώρους στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τους δύο δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κλεμμένη συσκευή GPS , καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης.

Στο σπίτι του 21χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευές GPS και φορτιστές αυτών., τρεις προσόψεις ραδιοκασετόφωνων, γυαλιά ηλίου και δερμάντινα γάντια, ένας κερματοδέκτης, κλειδιά οικιών και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι πρώτες πρωινές ώρες της προχθεσινής ημέρας, οι δράστες διέρρηξαν (έθραυσαν το γυάλινο τμήμα της κεντρικής θύρας) το εκκλησάκι που βρίσκεται επίσης σε χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου, χωρίς να έχει μέχρι τώρα προσδιοριστεί η αφαίρεση αντικειμένων.

Κατά την διάρκεια του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, οι δύο νεαροί αποπειράθηκαν ακόμη να διαπράξουν κλοπή από τον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου, ο οποίος βρίσκεται πλησίον του Νοσοκομείου.

Τα προαναφερόμενα προϊόντα κλοπών φυλάσσονται στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, προκειμένου να αναγνωριστούν και αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί όλο το εύρος της εγκληματικής δράσης των δύο κατηγορουμένων.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή.

Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση