GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ντροπή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συγχαρεί την ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη Ξηρού»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ για τη σιωπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχε...



Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ για τη σιωπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

«Είναι ντροπή που ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν συγχαρεί ακόμα την Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του», αναφέρει ανακοίνωσή της ΝΔ.

1 σχόλιο

  1. Ντροπη στη φασιστικη νοοτροπια της Κυβερνησης με το κομματικο "κρατικο ανεξαρτητο" καναλι σε προεκλογικη περιοδο αντι να ασχολουνται με τις θεσεις των κομματων και τα προβληματα του τοπου αφιερωνουν ωρες ατελειωτες σε μια προγραμματισμενη συλληψη (αφου τον παρακολουθουσαν παρα πολυ καιρο πριν). Ποιον εξυπηρετει αυτη η αναγκαστικη πολυωρη ενημερωση του κοινού που ποσως κινδυνευε απο τετοιους "τρομοκρατες"?
    Σε λιγο για την εξυπηρετηση της τρομολαγνειας θα μας πανε και σε πολεμο με τους Τουρκους με τα ραντεβουδακια με τους Τουρκους αρχοντες και τα παιγνιδια τους με τα πολεμικα τους σκαφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση