GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπαιζαν ρουλέτα στο πιο… απίθανο κατάστημα!

Ακόμη και τα πιο απίθανα μέρη χρησιμοποιούν κάποιοι επιτήδειοι για να θησαυρίζουν από τον παράνομο τζόγο, όπως ένα κατάστημα διατραπ...


Ακόμη και τα πιο απίθανα μέρη χρησιμοποιούν κάποιοι επιτήδειοι για να θησαυρίζουν από τον παράνομο τζόγο, όπως ένα κατάστημα διατραπεζικών συναλλαγών στη Μανωλάδα, όπου λειτουργούσε μια ηλεκτρονική ρουλέτα!
Όταν πληροφορήθηκαν τι γινόταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου, αρχικά φαντάστηκαν ότι η «πηγή» τους μιλούσε για… άλλο κατάστημα. Πάντως, έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο και τότε διαπίστωσαν ότι η ενημέρωση που είχαν ήταν σωστή, καθώς η ηλεκτρονική ρουλέτα βρισκόταν σε λειτουργία.
Μάλιστα, έφερε κερματοδέκτη και θυρίδα υποδοχής για τα χαρτονομισμάτα που πόνταραν οι παίκτες! Το μηχάνημα κατασχέθηκε και ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που το λειτουργούσε συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση