GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια κόντρα Κουίκ - Κωνσταντινόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα είχαν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" ο Τέρενς Κουίκ και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.Όλα ξεκίνησ...

Άγρια κόντρα Κουίκ - Κωνσταντινόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ
Άγρια κόντρα είχαν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" ο Τέρενς Κουίκ και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διέκοψε τον εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ ο οποίος του απάντησε: "Καθίστε στην βαριά σας ήττα που έχετε διαλύσει ένα παραδοσιακό σοσιαλιστικό κόμμα".
"Δεν μπορείτε να ξεφύγετε ότι από δεξιός γίνατε αριστερός" απάντησε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
"Εγώ είμαι ένα Καραμανλόπαιδο" του είπε ο κ. Κουίκ.
"Είστε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Τσίπρα όμως" ανταπάντησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
"Αφήστε το χαμόγελο. Καταστρέψατε την Ελλάδα και εύχομαι να μην είστε ένας από αυτούς που θα πρεέπι να αποδώσουν λογαριασμό. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος χαμογελά την ώρα που έχει 5.500 αυτοκτονίες στην πλάτη του" ανέφερε στη συνέχεια ο Τέρενς Κουίκ.
"Οι ψεκασμοί συνεχίζουν να επηρεάζουν τον κοσμό" είπε με τη σειρά του ο κ. Κωνσταντινόπουλος, με τον στέλεχος των ΑΝΕΛ να τον κατηγορεί για θράσος χιλίων πιθήκων και να του λέει ότι εσάς "σας περιμένει η λίστα Λαγκάρντ και η Siemens".
Δείτε το βίντεο από το STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση