GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεκτρονικά η δήλωση διακοπής φορολογικών μηχανισμών

Ηλεκτρονικά θα μπορούν πλέον να υποβάλουν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τη δήλωση για τη γνωστοποίηση της διακοπής λειτουργίας ...


Ηλεκτρονικά η δήλωση διακοπής φορολογικών μηχανισμών

Ηλεκτρονικά θα μπορούν πλέον να υποβάλουν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τη δήλωση για τη γνωστοποίηση της διακοπής λειτουργίας των φορολογικών μηχανισμών λόγω βλάβης, οι εταιρείες που υποστηρίζουν τεχνικά τους φορολογικούς ηλεκτρονικούς μηχανισμούς.
Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων για την παροχή χρόνου προσαρμογής των μηχανογραφικών τους εφαρμογών, η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, υπέγραψε απόφαση, με την οποία οι εταιρείες που υποστηρίζουν τεχνικά ή έχουν την άδεια καταλληλότητας των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών, θα υποβάλλουν στο Taxis ηλεκτρονικά δήλωση για τη γνωστοποίηση της διακοπής λειτουργίας των φορολογικών μηχανισμών λόγω βλάβης της φορολογικής μνήμης.
Η δήλωση θα υποβάλλεται εντός 10 ημερών από τη διακοπή λειτουργίας του φορολογικού μηχανισμού. Ειδικά, για το πρώτο τρίμηνο του 2015, η σχετική δήλωση θα μπορεί να υποβληθεί μέχρι και το τέλος Απριλίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση