GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξ Σταμπ: «Μη αποδεκτή μια διαγραφή χρέους»

Δεν πρόκειται να συμφωνήσει η Φινλανδία μια διαγραφή χρέους της Ελλάδας ξεκαθαρίζει ρητά ο πρωθυπουργός της χώρας, Άλεξ Σταμπ. «Μία...


Δεν πρόκειται να συμφωνήσει η Φινλανδία μια διαγραφή χρέους της Ελλάδας ξεκαθαρίζει ρητά ο πρωθυπουργός της χώρας, Άλεξ Σταμπ.
«Μία διαγραφή του χρέους δεν είναι κάτι το οποίο θα ωφελούσε την ευρωζώνη και δεν θα ήταν αποδεκτό από την Φινλανδία. Δεν θα ήταν σύμφωνο με τους κανόνες της ευρωζώνης» δηλώνει στην Καθημερινή της Κυριακής ο Φιλανδός πρωθυπουργός.
Όπως τονίζει «οι πολιτικές της νέας κυβέρνησης πρέπει να είναι εναρμονισμένες με το πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος. Η νέα κυβέρνηση δεν θα πρέπει να περιμένει να της προσφέρουν κάτι το οποίο δεν είχε προσφερθεί στην απερχόμενη κυβέρνηση».
Υπενθυμίζεται πως για τα ζητήματα που άπτονται των πακέτων στήριξης απαιτείται η υπογραφή όλων των κυβερνήσεων που συμμετέχουν στην Ευρωζώνη, συνεπώς μια άρνηση της Φινλανδίας αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο ακόμη και αν συναινέσουν άλλες χώρες.
Πηγή: www.newsbeast.gr

2 σχόλια


  1. απο: http://timosathens.blogspot.gr/


    Αυτες οι εκλογες ειναι ενα ΔΗΜΟΨΗΦΙΙΣΜΑ για το ποσοι ΜΑΛΑΚΕΣ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΦΕΛΛΟΙ- ΗΛΙΘΙΟΙ- ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ -ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ- υπαρχουν (;!) ακομα σε αυτη τη χωρα που ανεδειξε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ και ποσοι ειναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ - ΣΟΒΑΡΟΙ- ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ- ΑΞΙΟΙ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ- ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ- ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΤΡΕΙΣ !!!
    Η πρωτη κατηγορια ασφαλως θα δωσει ψηφο στο παστοκ, ΝεαΔουλεία, Ποτανι, οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ θα ψηφισουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και ΣΥΝΕΧΙΣΗ της πορειας της Ελλαδας μας!
    Μη φοβαστε καμια καριολα αγορα, καμια κοντοχοντρη πατσαβουρα Μερκελ, κανενα πουστη που λενε για "συμφωνημενα":
    ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ μας και
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!
    σε οποιον αρεσει,
    αλλοιως η Ευρωπη θα σβησει μαζι με την Ελλαδα που την γεννησε!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ: Αποδειξτε οτι οι ΣΟΦΟΙ ειμαστε περισσοτεροι απο τους πατριδοκαπηλους, για να μπορουν τα παιδια μας να εχουν μελλον ΕΔΩ και οχι στη ξενητεια!
    Την Κυριακη θα το δουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ευρωζωνη ειναι συμφωνη με τις λαμογιες τησ ZHMENS? απλα αν δεν τακτοποιησετε το ζητημα με ορθολογικη λυση δεν θα υπαρχουν χρηματα να πληρωθει και να πατε τοτε να σας τα δωσει η ΖΗΜΕΝΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση