GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα περί μετανάστευσης

Τη δική του απάντηση και με το γνωστό του ύφος έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με τα όσα είχε πει περί μετανάστευσης σε περίπτωση ...

Τι απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα περί μετανάστευσης
Τη δική του απάντηση και με το γνωστό του ύφος έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με τα όσα είχε πει περί μετανάστευσης σε περίπτωση που ερχόταν πρώτο κόμμα στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.
"Μετά τις ψήφους που πήρα, νομίζω δεν έχω δικαίωμα να φύγω", τόνισε την Τρίτη στον σταθμό Star, διευκρινίζοντας παράλληλα πως η επίμαχη δήλωσή του έγινε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδης σε χιουμοριστικό πλαίσιο.
Σε ερώτηση για τη μη συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, επέμεινε στη θέση της ΝΔ ότι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί κατά την παράδοση των καθηκόντων είχε συνεννοηθεί από τους δύο διευθυντές των γραφείων του πρώην και νυν πρωθυπουργού.
Εν τω μεταξύ, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα περί μεταναστεύσεως και στον λογαριασμό του στο twitter, παραθέτοντας link από την ιστοσελίδα που μετρά τις ώρες και τις μέρες για την αποχώρησή του από τη χώρα και συνοδεύοντάς το με το σχόλιο: "Το πόσο με αγαπούν οι Αριστεροί δεν περιγράφεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση