GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δομές Στήριξης των Γυναικών Θυμάτων Βίας

Ο Δήμος Πεντέλης, στοχεύοντας στην άμεση ενημέρωση των δημοτών, κάνει γνωστό ότι η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, επιβεβ...



Ο Δήμος Πεντέλης, στοχεύοντας στην άμεση ενημέρωση των δημοτών, κάνει γνωστό ότι η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, επιβεβαιώνει ότι οι δομές στήριξης των γυναικών – θυμάτων βίας θα διατηρηθούν, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όλα τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον τύπο. Ήδη έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητοι πόροι για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Ο Δήμος Πεντέλης είχε πάρει θέση επί του ζητήματος προωθώντας την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση και επιμένοντας στη διατήρηση « πάσει θυσία » και ανάπτυξη των δομών αυτών.

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων υλοποιεί το « Εθνικό Πρόγραμμα για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών » που στοχεύει στην πρόληψη και καταπολέμηση όλων των μορφών βίας κατά των γυναικών .

Ακόμη λειτουργεί 24ωρη τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για γυναίκες – θύματα βίας SOS 15900 ( www.womensos.gr) η οποία στα 3,5 χρόνια λειτουργίας της έχει δεχθεί περισσότερες από 18.000 κλήσεις.

1 σχόλιο

  1. Το έγκλημα σε βάρος της ελληνικής οικονομίας από τους άθλιους της ΝΔ συνεχίζεται. Με δηλώσεις στελεχών της και με τη γκρίζα διαφήμιση προκάλεσαν μικρό κύμα φυγής καταθέσεων, υπονομεύοντας το μέλλον των Ελλήνων και της ελληνικής οικονομίας.

    Σήμερα πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη και να διερευνήσει τις ποινικές ευθύνες όσων προκάλεσαν, επίτηδες, προβλήματα στις Ελληνικές Τράπεζες.

    Σήμερα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, Σύριζα, ΑΝΕΛ,Ποτάμι ΚΚΕ,Λάος,Χ.Α κλπ όλα τα κόμματα πρέπει να στραφούν ποινικά εναντίον της μικρής ομάδας μέσα στη ΝΔ, που με δηλώσεις και επίμαχες διαφημίσεις, προσπαθούν να καταστρέψουν την οικονομία για κομματικά οφέλη.
    Υπενθυμίζουμε ότι με τέτοιες δηλώσεις υπονόμευσε την ελληνική οικονομία ο κ. Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου και έφεραν το ΔΝΤ και το μνημόνιο.

    Ο Ελληνικός λαός καλεί σήμερα την αντιπολίτευση σε ανένδοτο αγώνα κατά της διαφθοράς και του εκβιασμού και της καταστροφής της οικονομίας από την ανεύθυνη ΝΔ που κοιτά μόνο την εξουσία. Δεν νοιάζεται για τους πολίτες.Δεν νοιάζεται για τη χώρα. Όταν σήμερα το Bloomberg διαβεβαιώνει για την ομαλή πορεία της Ελλάδας, επικίνδυνες δηλώσεις και διαφημίσεις της ΝΔ βάζουν μπουρλότο στην ομαλότητα, στη δημοκρατία, στην οικονομία, και φτάνουν στα όρια της εσχάτης προδοσίας της πατρίδας.

    Απαιτούμε σήμερα από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να διεκδικήσουν τεράστιες αποζημιώσεις από την σαμαρική ΝΔ και τα στελέχη εκείνα που προκάλεσαν τις δηλώσεις για βλάβη της Ελληνικής Οικονομίας και των Ελλήνων πολιτών. ΑΝ και κανονικά αυταπάγγελτα πρέπει να επέμβει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση