GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: Πήγε να δώσει σαμπουάν με ηρωίνη σε κρατούμενο

Καμία σχέση με την καθαριότητα δεν είχε το περιεχόμενο του μπουκαλιού με το σαμπουάν που επιχείρησε να παραδώσει σε έναν 27χρονο κρα...


Καμία σχέση με την καθαριότητα δεν είχε το περιεχόμενο του μπουκαλιού με το σαμπουάν που επιχείρησε να παραδώσει σε έναν 27χρονο κρατούμενο στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ρόδου ένας 25χρονος κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.
Οι αστυνομικοί που έκαναν ενδελεχή έλεγχο στα είδη ατομικής καθαριότητας, διαπίστωσαν ότι μέσα στο μπουκάλι ήταν επιμελώς κρυμμένες δυο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης κι έτσι κατασχέθηκαν, ενώ ο νεαρός «επισκέπτης» συνελήφθη και ομολόγησε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά κατ’ εντολή του κρατούμενου.
Και οι δυο προσάγονται αυτή την ώρα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης. Την υπόθεση διερευνά η Δίωξη Ναρκωτικών Ρόδου.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση