GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και δεύτερο πρωτοχρονιάτικο έγκλημα στη Δράμα!

Μετά τη μητροκτονία στην Καρδίτσα, και η Δράμα υποδέχθηκε το νέο έτος με τη δολοφονία μιας 39χρονης γυναίκας που βρήκε το θάνατο από...


Μετά τη μητροκτονία στην Καρδίτσα, και η Δράμα υποδέχθηκε το νέο έτος με τη δολοφονία μιας 39χρονης γυναίκας που βρήκε το θάνατο από άγριο ξυλοδαρμό τον οποίο υπέστη από τον 31χρονο σεσημασμένο για ληστεία και κλοπές σύντροφό της!
Και αυτή η δολοφονία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς και μάλιστα σε δημόσιο χώρο, στον Δημοτικό Κήπο Δράμας όπου βρισκόταν το ζευγάρι. Άγνωστο ακόμη για ποιο λόγο, άρχισαν να διαπληκτίζονται και ο 31χρονος χτύπησε άγρια τη σύντροφό του στο κεφάλι με τα χέρια και τα πόδια, τραυματίζοντάς την βαρύτατα!
Η άτυχη 39χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Δράμας, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πήγαν να συλλάβουν τον δράστη, εκείνος αντιστάθηκε αλλά δεν απέφυγε τις χειροπέδες με τις οποίες θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση και αντίσταση, μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση