GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Τετάρτη τελικά απολογείται ο Κ. Γκαϊτάν για τη δολοφονία Κουμανταρέα

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία λόγω κωλύμματος στο πρόσωπο του συνηγόρου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καινούργια...


Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία λόγω κωλύμματος στο πρόσωπο του συνηγόρου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η καινούργια προθεσμία δόθηκε από την 3η τακτική ανακρίτρια λόγω κωλλύμματος στο πρόσωπο του συνήγορου υπεράσπισής του, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Ο κατηγορούμενος, που αντιμετωπίζει τις κακουργηματικές πράξεις της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ληστείας, δηλώνει -σύμφωνα με πληροφορίες- πως δεν είχε κανένα σκοπό να σκοτώσει, ούτε και σκότωσε το συγγραφέα, αρνούμενος έτσι την κακουργηματική κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Αναφορικά με τον συγκατηγορούμενό του και προφυλακισμένου για την υπόθεση Στεφάν Ματασαρενάου, δεν αποκλείεται να στραφεί εναντίον του, όπως άλλωστε φαίνεται πως έκανε και ο πρώτος κατά την απολογία του την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του κατηγορούμενου Κ. Γκαϊτάν εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση