GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς οπαδούς ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ

Αρνητικά απάντησε η αστυνομία στο αίτημα της ΠΑΕ Ατρόμητος για την παρουσία κάποιων λίγων οπαδών της στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν...


Αρνητικά απάντησε η αστυνομία στο αίτημα της ΠΑΕ Ατρόμητος για την παρουσία κάποιων λίγων οπαδών της στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πάντως, η «Ένωση» ήταν θετική στο ενδεχόμενο να βρεθούν οπαδοί της αντίπαλης ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Η ανακοίνωση
Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Ατρόμητος την ερχόμενη Πέμπτη (17.00) στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο Ασφαλείας, Γιώργο Πέτρου, και κατά την πάγια τακτική της αιτήθηκε θύρα και εκδοτήριο για μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας μας.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνηγόρησε θετικά, αλλά αρνήθηκε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η οποία εισηγήθηκε την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων μας στον αρμόδιο υφυπουργό κ. Γιάννη Ανδριανό.
Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού απαγορεύεται λοιπόν η μετακίνηση οπαδών του Ατρόμητου «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση