GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξύλο για το... αίμα του

Μπλέχτηκε σε επεισόδιο για να προστατεύσει την οικογένειά του ποδοσφαιριστής γερμανικής ομάδας...


Μπλέχτηκε σε επεισόδιο για να προστατεύσει την οικογένειά του ποδοσφαιριστής γερμανικής ομάδας...
Από την στιγμή που η Μπουντεσλίγκα είναι σε «άδεια» και η χειμερινή προετοιμασία της Βόλφσμπουργκ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, ο Ρικάρντο Ροντρίγκες αποφάσισε, όπως θα έκανε ο καθένας μας, να περάσει την Πρωτοχρονιά σε ένα club.

Ο22χρονος αμυντικός των «λύκων» βρέθηκε στη Ζυρίχη και μαζί με τα δύο αδέρφια του Ρομπέρτο και Φρανσίσκο επέλεξαν το club «Hiltl» για να διασκεδάσουν. Δεν περίμεναν, όμως, ότι μαζί με τη μουσική θα ακούσουν και τα «γαλλικά» των οπαδών της Γκρασχόπερς, οι οποίοι θυμήθηκαν το παρελθόν του Ροντρίγκες στην ομάδα της Ζυρίχης.

Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση ξέφυγε. Όπως σημειώνει τόσο η γερμανική Bild, όσο και η ελβετική Blich, οι φίλοι της Γκρασχόπερς κινήθηκαν προς την πλευρά του καθόταν ο άσος της Βόλφσμπουργκ και έσπρωξαν τόσο τα αδέρφια του, όσο και την κοπέλα του. Ο ίδιος αντέδρασε σε μία προσπάθεια να τους προστατεύσει και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το περιστατικό έληξε.

Μιλώντας αργότερα στην Bild, ο Ροντρίγκες εξήγησε: «Είμαι κατά τις βίας, δεν πίνω και σπάνια θα πάω σε club. Όταν, όμως, έχει να κάνει με την οικογένειά μου, τότε πρέπει να την προστατέψω». Τα αδέρφια μου, η οικογένειά μου και εγώ δεχθήκαμε επίθεση, απειληθήκαμε και έπρεπε να προστατευτούμε».
Δείτε εδώ το βίντεο από το περιστατικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση