GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Παπανδρέου: Δεν έπαιξα την χώρα στα ζάρια

Για μία συμμαχία που «ενώνει» όλους όσοι επιθυμούν η Ελλάδα να αλλάξει προς το καλύτερο έκανε λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά την πα...


Για μία συμμαχία που «ενώνει» όλους όσοι επιθυμούν η Ελλάδα να αλλάξει προς το καλύτερο έκανε λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά την παρουσίαση του νέου του κόμματος, «Κίνημα Δημοκρατικών Σοσιαλιστών». «Δεν μπορούμε να είμαστε ουραγός της Δεξιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Καλωσορίζουμε κάθε ενεργό πολίτη να υπογράψει το κείμενο της διακήρυξής μας» ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο πρώην πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για ένα Κείμενο – συμβόλαιο για μία κοινή δημιουργική πορεία. «Μία πορεία που γεννιέται για σας, από εσάς, με εσάς», είπε.
Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι το κόμμα του δεν ξεκινά από το μηδέν. «Ξεκινάμε από την αρχή και αρχή είναι οι αξίες μας» σημείωσε έκανε λόγο για πίστη στην ελευθερία του ανθρώπου. «Η απαίτηση των Ελλήνων πολιτών για την απελευθέρωση από τα δεσμά του πελατειακού κατεστημένου μπορεί να μετασχηματιστεί σε ένα κίνημα αξιών», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Ακόμη, είπε ότι «συγκροτούμε μέτωπο απέναντι σε όσους κυνηγούν την εξουσία ως λάφυρο για ιδιοποίηση. Μέτωπο σε όσους νομίζουν ότι έχουν το προνόμιο να αυθαιρετούν χωρίς να λογοδοτούν».
«Χρειαζόμαστε την επανάσταση του αυτονόητου, η Ελλάδα μπορεί αρκεί να πιστέψει στον εαυτό της. Εμείς οι Έλληνες μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός.
Αναφέρθηκε στις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη και ειδικότερα στην πτυχή της εθνικής απελευθέρωσης, για να τονίσει ότι σήμερα, το 2015, καθώς ο κύκλος της μεταπολίτευσης κλείνει, υπάρχει ένας νέος αγώνας για την απελευθέρωση της δημοκρατίας αυτή τη φορά, της δημοκρατίας που είναι αιχμάλωτη από οικονομικά και μιντιακά συμφέροντα τα οποία υποστηρίζονται από ένα πελατειακό κράτος.

«Αν σκεφτόμουν το προσωπικό μου όφελος, θα βολευόμουν»
Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και σε όσους του καταλογίζουν ότι έχει προσωπική ατζέντα: «Το σημερινό ξεκίνημα δεν είναι υπόθεση ενός, είναι υπόθεση πάρα πολλών. Αν σκεφτόμουν το προσωπικό μου όφελος θα βολευόμουν σε αυτά που μου πρότειναν, την σιγουριά της επανεκλογής.
Με αντάλλαγμα την σιωπή μου σε μία επίπλαστη ενότητα που βυθίζει μία παράταξη στην ανυποληψία. Θα σιωπούσα, θα βολευόμουν. Επέλεξα για άλλη μία φορά τον δύσκολο δρόμο. Επέλεξα να αναλάβω πρωτοβουλία δημιουργικής ρήξης με το κομματικό κατεστημένο», είπε.
Αναφερόμενος στη διακυβέρνηση της χώρας από τον ίδιο, είπε: «Δεν έπαιξα την χώρα στα ζάρια. Κάπόιοι θα πουν ότι το πλήρωσα ακριβά. Θα το πλήρωνε πολύ ακριβότερα η χώρα και οι Έλληνες» και σημείωσε: «Μας πολέμησαν να μην αλλάξουμε την Ελλάδα. Το έργο μας δεν ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια αποδωμήθηκε. Χάσαμε μάχες αλλά δεν ηττηθήκαμε».
Πηγή: www.real.gr

6 σχόλια

  1. Τα ζόμπι ξανάρχονται ! Ναι, υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που πιστεύουν και στηρίζουν Αντωνάκη, Βαγγελάκη και Γιωργάκη, στη πλειοψηφία τους άνω των 60 ετών !

    Αφού μας χρεοκόπησαν, αφού έριξαν όλα τα βάρη πάνω μας, έρχονται τα αιμοσταγή νεκραναστημένα πολιτικά ζόμπι να διεκδικήσουν τη ψήφο των Ελλήνων. Είμαστε ζώα, γίδια ! Θα αφήσουμε πάλι τη χώρα στα χέρια τους ; Έλεος, ρε παιδιά ! Κανένα νέο πρόσωπο ; Μαυρίστε τους, να πάμε στις κάλπες να τους στείλουμε στη σύνταξη εμείς με τη ψήφο μας. Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο. Μην αφήσετε τα ΖΟΜΠΙ να συνεχίσουν το έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ...

    ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

    ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΑΠ μίλησε σε 500 άτομα, σε στενές αίθουσες, κυρίως υπερήλικες. Αυτή την ώρα μιλά ο Αντωνάκης της ΠΟΛΑΝ σε μια σκοτεινή αίθουσα σε 250 άτομα, κυρίως μεγάλης ηλικίας και κομματικά στελέχη.
    Ο Ελληνικός λαός τελειώνει τα πολιτικά τζάκια. Τα μαυρίζει οριστικά.

    Για τους αγρότες ισχύει μηδενικό αφορολόγητο και θα πληρώνουν φόρο από το πρώτο ευρώ. Και οι συντάξεις μειώνονται κι άλλο κατά 8% από τέλη Δεκεμβρίου. Αυτά δεν τα λένε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τα κρύβουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γ. Παπανδρέου:"Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"
    Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
    1) JACOB ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
    http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
    http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
    http://www.waddesdon.org.uk/
    Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

    VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
    39,757129° N 19,946010° E

    2) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
    http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
    http://www.panoramio.com/photo/77169200
    Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E

    3) EVELYN DE ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
    http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
    http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
    Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

    4) ERIC DE ROTHSCHILD
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
    http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835


    5) DAVID DE ROTHSCHILD
    http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/ http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
    Château de Reux
    Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Γ. Παπανδρέου: Δεν έπαιξα την χώρα στα ζάρια "
    ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΧΙΑΛΗΤΑΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση