GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Δεν υπάρχει άλλος Ανδρέας Παπανδρέου, προσοχή και στο μικρό όνομα

Με σαφείς αιχμές και έμμεσα βέλη εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, ιδρυτή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ολοκληρώθηκε η ο...



Με σαφείς αιχμές και έμμεσα βέλη εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, ιδρυτή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ολοκληρώθηκε η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στο Ηράκλειο, στο ξενοδοχείο Ατλαντίς.

"Δεν υπάρχει άλλος Ανδρέας Παπανδρέου, προσοχή και στο μικρό όνομα.", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος από την Κρήτη, σε μια εκλογική περιφέρεια που το ΠΑΣΟΚ είχε παραδοσιακά μεγάλη δύναμη και επιρροή.

Σε αυτούς τους ψηφοφόρους που "νιώθουν" ότι σήμερα το ΠΑΣΟΚ είναι διασπασμένο, απευθύνθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στο ένδοξο παρελθόν του κινήματος και στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις που είχαν πραγματοποιηθεί στο νησί.

Ο κ. Βενιζέλος ανέβηκε στο βήμα λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα αναφέροντας στην αρχή της ομιλίας του.

"Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, χαίρομαι γιατί βρίσκομαι στο Ηράκλειο, στην Κρήτη. Στην Κρήτη τη λεβεντογέννα. Χαίρομαι γιατί βλέπω εδώ συγκεντρωμένες όλες τις γενιές του ΠΑΣΟΚ, όλες τις γενιές της Δημοκρατικής Παράταξης. Βλέπω εδώ τη γενιά της Εθνικής Αντίστασης. Βλέπω τη γενιά του ανένδοτου και του 1-1-4. Τη γενιά του αντιδικτατορικού αγώνα. Βλέπω εδώ τη γενιά του Πολυτεχνείου που γέμισε ελπίδες τον τόπο. Τη γενιά της μεταπολίτευσης, αλλά βλέπω και τους νέους πραγματικά ανθρώπους, αυτούς που έχουν πάρει τη σκυτάλη και στελεχώνουν τα νεανικά, ανανεωμένα και μαχητικά ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ σε όλους τους νομούς της Κρήτης".

Στην προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο, παρευρέθησαν υποψήφιοι βουλευτές, ο περιφερειάρχης Κρήτης κ.Αρναουτάκης, ο πρώην δήμαρχος κ.Κουράκης, ο γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ κ. .Ανδρουλακης κ.α.

1 σχόλιο

  1. Η διαφορά Σύριζα - ΝΔ είναι πάνω από 5% και η πρώτη θέση έχει κλειδώσει. Ο μέγας κίνδυνος, όμως, είναι να υπάρξει ακυβερνησία την επόμενη μέρα, αν ο Σύριζα δεν είναι αυτοδύναμος.

    Για να υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση,σταθερή, για να αρχίσει η ανοικοδόμηση της Ελλάδας, με τις πλάτες όλων των Ελλήνων, ανεξαρτήτου ιδεολογίας, θα πρέπει να ενισχυθούν με τις ψήφους όλων όσο το δυνατόν περισσότερο και ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ, που θα πρέπει όχι μόνο να μπουν στη Βουλή, αλλά είναι εθνική και κοινωνική ανάγκη να έχει ποσοστά άνω του 5-6%.

    Μητροπολίτες, ιερείς, θεολόγοι, πατριώτες, άνθρωποι από σώματα ασφαλείαςμ εκπαιδευτικοί,ελεύθεροι επαγγελματίες,αγρότες, μεσαία αστικά στρώματα και πολλοί που καταλαβαίνουν ότι η ψήφος στη 2η ΝΔ είναι χαμένη ψήφος, θα στραφούν προς τους ΑΝΕΛ που κατεβαίνουν σε ευρύτερη συμμαχία με διάφορα πατριωτικά κινήματα ( Νικολόπουλος - Πάτρα, Ζουράρης- Θεσσαλονίκη ).

    Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ, για να μπορέσει να σταθεροποιήσει την οικονομία, να βοηθήσει την επανεκκίνηση της οικονομίας με μείωση των βαρύτατων φόρων και να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του επαχθούς δανεισμού των 500 δισ. ευρώ που μας φόρτωσαν οι κ. Παπανδρέου, Σαμαράς και Βενιζέλος και οι προκάτοχοί τους. Κάθε ψήφος σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, Ποτάμι είναι μια μαχαιριά, ένα βόλι στη καρδιά των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση