GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Ορφανός: «Η συνέχιση της μεταρρυθμιστικής πορείας είναι καθοριστικής σημασίας για τη βιώσιμη ανάκαμψη της χώρας»

Το μήνυμα ότι η συνέχιση της μεταρρυθμιστικής πορείας είναι καθοριστικής σημασίας για τη βιώσιμη ανάκαμψη της Ελλάδας, έστειλε ...



Το μήνυμα ότι η συνέχιση της μεταρρυθμιστικής πορείας είναι καθοριστικής σημασίας για τη βιώσιμη ανάκαμψη της Ελλάδας, έστειλε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Όπως τόνισε, κατά την διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του προξενικού σώματος της Θεσσαλονίκης, οι Έλληνες εργάζονται για να αποκτήσει και πάλι η χώρα τη δυναμική που είχε στο παρελθόν. «Γνωρίζω ότι στις χώρες σας, εκτιμάται η προσπάθεια της Ελλάδος να ξεφύγει από αυτά που τα προηγούμενα χρόνια την οδήγησαν στην κρίση. Θα θέλαμε και οι όμορες βαλκανικές χώρες να γίνουν μέλη της Ε.Ε., γιατί αυτό δυναμώνει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ και τη Ρωσία», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και εκτίμησε πως στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, «οι πολίτες θα κάνουν μια επιλογή που θα ολοκληρώσει την προσπάθεια και θα ανοίξει νέους ορίζοντες για τη χώρα».

Από την πλευρά του, ο Πρύτανης του προξενικού σώματος και Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, Αλεξέϊ Ποπόφ, ευχήθηκε ευημερία και εμβάθυνση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των χωρών. Να σημειωθεί ότι το φλουρί της πίτας «έπεσε» στον διευθυντή της υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννη Βικελίδη.

2 σχόλια


  1. Σήμερα η βρωμερή ακροδεξιά, της Σαμαρικής ΝΔ, αποκάλυψε το αληθινό της, φασιστικό και αντι-ρωσικό πρόσωπο (σε αντίθεση με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που αγαπά τον αδελφό ρωσικό λαό) !!!

    Το αχρείο και άθλιο, νεο-φιλελεύθερο Αμερικανάκι, ο μητσοτακικός
    Κωστής Χατζηδάκης, κατηγορούσε τον Γιάννη Τόλιο του ΣΥΡΙΖΑ (που έλεγε ότι μπορούμε να δανειστούμε και από τους BRICS- εδώ ολόκληρη Κίνα ΚΡΑΤΑΕΙ 6 ΤΡΙΣ ΑΜΕΡΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!), με τα εξής:

    "Και που θα βρείτε τα λεφτά; Από την Ρωσία;" (με απαξιωτικό και αντι-ρωσικό μένος, τώρα που η Ρωσία δέχεται οικονομικό πόλεμο από τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!).

    Σκατά στα μούτρα σας, δεξιοί απόγονοι των δοσίλογων της Κατοχής, Ταγματασφαλίτες, Χίτες, Γερμανοτσολιάδες, ΜΑΥ-δες και λοιποί προδότες της Πατρίδας και του ελληνικού λαού!!

    Δεξιά παλαιολιθικά καθάρματα, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!

    Ανήκετε στο παρελθόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εμετικές, κατάμαυρες διαφημίσεις της ΝΔ συνεχίζονται προκαλώντας αηδία σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Οι γκαφατζήδες της σαμαρικής ΝΔ δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν ποσοστά με τα ντροπιαστικά, για τη παράταξη, διαφημιστικά ; Λες και σκηνοθετούν χολυγουντιανή ταινία για το 2012 !

    Με αυτά η διαφορά υπέρ του Σύριζα μεγαλώνει αφού από αντίδραση αριστεροί, κεντροαριστεροί, κεντρώοι, ακόμα και δεξιοί θέλουν να τον υπερψηφίσουν. Με αυτές τις διαφημίσεις, όσο συνεχίζονται, κάνουν την αυτοδυναμία του Σύριζα σίγουρη με ποσοστά άνω του 36-38%.

    Η ΝΔ, σίγουρα δεύτερη, με πάνω από 6 μονάδες διαφορά, θα χάσει κι άλλο. ΄Θα χάσει αυτή την εβδομάδα 2-3 μονάδες προς την Χ.Α ( αφού δεν υπάρχει πια λόγος να την ψηφίσουν ) και 2 μονάδες προς τους ΑΝΕΛ που, όχι μόνο μπαίνουν στη Βουλή ), αλλά θα φτάσουν σε ποσοστά το 4 με 5%. Η ΝΔ θα συρρικνωθεί, τελικά σε ποσοστά κάτω του 25%, με τάσεις καθοδικές.

    Όσο μεγαλύτερα είναι τα ποσοστά των ΑΝΕΛ,τόσο πιο ισχυρή φωνή θα έχουν σε μια αυριανή συγκυβέρνηση με τον Σύριζα,είτε αυτός είναι αυτοδύναμος είτε όχι.

    Η ΝΔ προσπάθησε και προσπαθεί να διαλύσει τις Τράπεζες και την Ελληνική Οικονομία με διάφορα εμπρηστικά διαφημιστικά και εμπρηστικές δηλώσεις ακραίων στελεχών. Δεν θα τα καταφέρει να διαλύσει την Ελλάδα για κομματικά οφέλη. Ο ελληνικός λαός δεν ακούει τα διχαστικά κηρύγματα των ακραίων που έχουν καταλάβει ( προσωρινά ) τη ΝΔ. Ο λαός δεν τρομοκρατείται από τους διαπλεκόμενους και τους επαγγελματίες υβριστές του.

    Η Δημοκρατία θα νικήσει, βάζοντας στο περιθώριο τους ΣαμαροβενιζέλουςΓΑΠ. Και οι 3 μισούν τους Έλληνες ψηφοφόρους και τους θέλουν μόνο ως ψηφοφόρους και χειροκροτητές κάθε εκλογική αναμέτρηση και μετά τους έχουν γραμμένους και τους ξεσκίζουν σε φόρους και χαράτσια. Ήρθε η ώρα να ελευθερωθούμε από την πολιτική σαπίλα. Υπάρχουν, λίγοι δειλοί και λίγα κομματόσκυλα, που νοιάζονται για την καρέκλα και όχι για την Ελλάδα. Τελειώνουν με τη ψήφο μας. Αρκετά μας μαύρισαν τις ζωές, ώρα να τους μαυρίσουμε στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση