GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χρήστος Λούλης μιλά για το παιδί του και το γάμο του

Ο Χρήστος Λούλης γνωρίστηκε με τη σύζυγο του, Έμιλυ Κολιανδρή, σε μια οντισιόν του Λευτέρη Βογιατζή, πριν από δεκατρία χρόνια. Γάμος κα...

Ο Χρήστος Λούλης μιλά για το παιδί του και το γάμο του

Ο Χρήστος Λούλης γνωρίστηκε με τη σύζυγο του, Έμιλυ Κολιανδρή, σε μια οντισιόν του Λευτέρη Βογιατζή, πριν από δεκατρία χρόνια.

Γάμος και καριέρα: Τι είναι πιο δύσκολο;

«Ασυζητητί ο γάμος», απαντά ο ηθοποιός στο People. Το ίδιο ίσως θα έλεγε και ο Άμλετ, αν παντρευόταν την Οφηλία.

«Στο γάμο πρέπει να κάνεις πολλά βήματα πίσω για να συμβιώσεις, ενώ στην καριέρα επικεντρώνεσαι στο τι θέλεις εσύ να κάνεις. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τη ζωή σου. Σε αντίθεση με το γάμο, που καλείσαι να αφιερώσεις ουσιαστικά τον εαυτό σου στη σύντροφο σου».

Τουλάχιστον, το να είναι και οι δύο ηθοποιοί δεν διευκολύνει λίγο τα πράγματα;

«Σαφώς. Σε καταλαβαίνει περισσότερο. Πηγαίνεις σπίτι φορτισμένος, κοιτάς το ταβάνι ή σκαλίζεις τα λουλούδια με μανία στο μπαλκόνι και η σύντροφος σου ξέρει ότι έχεις θέμα και σε αφήνει στην ησυχία σου. Διαφορετικά, ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα πει "τι κάνει ο τρελός;" και δεν θα βγάλετε άκρη».

Το παιδί σφράγισε την ευτυχία τους;

«Το παιδί αλλάζει τη ζωή σου. Κάθε στιγμή σκέφτεσαι τι κάνει, μην αρρωστήσει, αν έφαγε, αν κοιμήθηκε. Σταματάς να έχεις τον εαυτό σου στο επίκεντρο του κόσμου κάτι που οι ηθοποιοί το συνηθίζουμε και είναι εκείνο η προτεραιότητα σου. Επίσης, παύεις να είσαι παιδί κάτι ακόμα που επίσης οι ηθοποιοί το έχουμε και τα θέλουμε όλα δικά μας».

Από τι θα ήθελε να προφυλάξει το γιο του, Αλέξανδρο, αλλά και το δεύτερο παιδί τους, που θα έρθει σε πέντε μήνες;

«Δεν θέλω να του φορτώσω τη ζωή που δεν έζησα. Θα μου άρεσε απλώς να ξέρει τι θέλει και να είναι ισορροπημένος στη ζωή του. Γιατί εγώ είμαι πολύ στον αέρα. Αρκετές φορές είμαι αναβλητικός και τεμπελιάζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση