GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας: Ο Θεός να βάλει το χέρι του με αυτά που είπε ο Βαρουφάκης

Τα tweets της αποτίμησης και της... υποτίμησης των κινήσεων του νέου υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, κατά τη συνάντηση με τον ε...

Δένδιας: Ο Θεός να βάλει το χέρι του με αυτά που είπε ο Βαρουφάκης

Τα tweets της αποτίμησης και της... υποτίμησης των κινήσεων του νέου υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, κατά τη συνάντηση με τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ξεκίνησαν.

Ένας από τους πρώτους που σχολίασαν στο Twitter λίγο μετά τη λήξη της συνάντησης ήταν ο πρώην υπουργός, Νίκος Δένδιας: "Οι δηλώσεις Βαρουφάκη υπονομεύουν ευθέως την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του", σημειώνει ο πρώην υπουργός.

Ακόμη μια πρώην υπουργός και βουλευτής, η κ. Άννα Διαμαντοπούλου, με ένα λακωνικό tweet της γράφει "Forget it YaNis" (Γιάννη ξέχνα το).

Το tweet της κ. Διαμαντοπούλου φαίνεται να είναι "εμπνευσμένο" από τις παλιές δηλώσεις του κ. Γιάννη Στουρνάρα (πρώην υπουργού των Οικονομικών) που σε σχετική αναφορά σε πιθανό κούρεμα του ελληνικού χρέους, ο Γερμανός ομόλογος του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, του είχε απαντήσει "Γιάννη ξέχνα το".

4 σχόλια

  1. Δένδιας και Βαρουφάκης παίζουν θέατρο
    Μας πάνε γιά νέο μνημόνιο με άλλο όνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΕΣΥ Ο ΑΠΟΠΑΝΩ... ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ 90% ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!!

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Οι πέντε νέοι άξονες στην αντιπολιτευτική τακτική ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και "Ποταμιού" και όλων των λαμογίων της μιντιακής διαπλοκής και υπηρετών ξένων συμφερόντων:

    1. Deutschland, Deutschland über alles, Über alles in der Welt...
    2. Σόϊμπλε γερά, να φύγει η βρωμο-Αριστερά!
    3. Γιούνκερ αστέρι, πάτα τον Σκουρλέτη!
    4. Φούχτελ αλάνι, σφάξ' τον Λαφαζάνη!
    5. Ντάϊσελμπλουμ μαγκάκι, χτύπα τον Βαρουφάκη!

    Και τέλος... μια γερή δόση από "Έρικα", έτσι για να μην ξεχνάμε και τις βαθιές μας παραδόσεις στον δοσιλογισμό!!

    ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι γαμιεστε31 Ιαν 2015, 9:45:00 μ.μ.

    θα ζησουμε με τα δικα μας
    οσα εχουμε
    ο,τι εχουμε
    εξω
    οι δανειστες!
    κατω η ΝεαΔουλεια, Παστοκ, Ποτανι!


    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση