GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιόδρας: Δεν διακινδυνεύουμε την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη

Την άποψη ότι «δεν διακινδυνεύουμε την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη», εξέφρασε ο υποψήφιος με το Ποτάμι στην Περιφέρεια Αττικής....


Την άποψη ότι «δεν διακινδυνεύουμε την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη», εξέφρασε ο υποψήφιος με το Ποτάμι στην Περιφέρεια Αττικής. Δημήτρης Τσιόδρας, μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή.
«Δεν θα κυβερνήσουμε στη βάση της ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός και αν ο κόσμος θέλει να διαλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα έχει ανάγκη εμάς.
Αν του δώσει πλειοψηφία, δεν κουβεντιάζουμε για ατζέντα. Αν δεν του δώσει πλειοψηφία και κάνει εμάς ρυθμιστές, είμαστε εμείς το τρίτο κόμμα -που ζητάμε- θα καθίσουμε στο τραπέζι με πολύ συγκεκριμένη ατζέντα», τόνισε ο κ. Τσιόδρας και πρόσθεσε:
«Δεν κουβεντιάζουμε για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Είναι δεδομένη. Δεν διακινδυνεύουμε την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη.
Εκεί, λοιπόν, να αφήσουμε τα διαφορά "το ευρώ δεν είναι ταμπού και να δούμε plan b, μήπως γυρίσουμε" κλπ. Δεν το κουβεντιάζουμε, φτιάχνουμε μια διαπραγματευτική θέση που ακουμπάει σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση