GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΟΓΙΚΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ...

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τη Κυριακή η κάθε μια, ο καθένας από μας, ο Ελληνικός Λαός στο ...

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τη Κυριακή η κάθε μια, ο καθένας από μας, ο Ελληνικός Λαός στο σύνολο του θα πάρουμε μια απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον της Πατρίδας μας για πολλά χρόνια.
Μετρήσαμε τους φόβους, ζυγίσαμε τις ελπίδες, ακούσαμε τα επιχειρήματα, αξιολογήσαμε τις επιλογές. Σε πολλές και πολλούς παραμένει η αμφιβολία της επιλογής και ο δισταγμός της απόφασης. Δικαιολογημένα γιατί το σύντομο του χρόνου δεν επέτρεψε μια αναλυτική και νηφάλια συζήτηση.
Αλλά και διότι παρουσιάστηκαν φαινόμενα εύκολων υποσχέσεων και επικίνδυνων αμετροεπειών.
Οι πολίτες καλούνται με τη νηφαλιότητα της λογικής να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα και την επόμενη γενιά.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ορθή επιλογή της Κυριακής είναι η πρόταση εθνικής πορείας της Νέας Δημοκρατίας. Η πορεία της υπομονής και της αντοχής στις αντιξοότητες στο δρόμο της εθνικής ανάρρωσης.
Εξακολουθώ επίσης να πιστεύω ότι η ορθή επιλογή για όλο τον πολιτικό κόσμο τη Δευτέρα είναι η πορεία της εθνικής συναίνεσης και συνεννόησης για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας.
Είναι η μόνη επιλογή που έχει τις περισσότερες ευκαιρίες για τον Ελληνικό Λαό.
Πιστεύω, ελπίζω και ενθαρρύνω όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες να στηρίξουν την απόφαση τους στη λογική και να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία.»


3 σχόλια

  1. Η πραγματικότητα, όπως, διαμορφώνεται από τις δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοιγμα της ψαλίδας υπέρ του Σύριζα πάνω από 6 μονάδες. Ο Σύριζα οδεύει προς το 36%, ενώ η ΝΔ αναμένεται να υποχωρήσει κι άλλο πολύ κάτω από το 28%, ίσως και στο 25-26%.

    Μεγάλη δυναμική αναπτύσσουν η Χ.Α που οδεύει προς το 7-8% και οι ΑΝΕΛ που συγκεντρώνουν ψήφους από την οριστικά δεύτερη ΝΔ και αναμένεται να ξεπεράσουν τελικά το 4 με 5%. Η τάση αυτή ενισχύεται καθημερινά γιατί Επίσκοποι, ιερείς, θεολόγοι, άνθρωποι της Εκκλησίας και των σωμάτων ασφαλείας, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, ιδιοκτήτες ακινήτων ταλαιπωρημένοι από τον ΕΝΦΙΑ, υπάλληλοι κλπ σκέφτονται σοβαρά να ψηφίσουν ΑΝΕΛ ( που έχουν κάνει συμμαχία με άλλα κόμματα ) για να τη δημιουργία κυβέρνησης στις 26 Ιανουαρίου και να μην πάει η χώρα σε νέες εκλογές ή γιατί δεν θέλουν μονοκομματική κυβέρνηση Σύριζα.

    Ο λαός μένει έκθαμβος από την καταστροφολογική εκστρατεία μαύρης διαφήμισης από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που στόχο έχει να παραδώσει ερείπια στη νέα κυβέρνηση, να διαλύσει το τραπεζικό σύστημα και την Εθνική Οικονομία, και κατά συνέπεια να καταστρέφει οικονομικά τους Έλληνες πολίτες. Η ανεύθυνη στάση, μικροκομματική και μικροπολιτική, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν φέρνει τα αποτελέσματα που θέλουν, αντιθέτως συσπειρώνουν περισσότερο κόσμο γύρω από τον Σύριζα ή τους ΑΝΕΛ, των οποίων η είσοδος στη Βουλή θεωρείται βέβαιη, αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 3,5% με πρωτοφανή,συνεχή, άνοδο.

    Ο ελληνικός λαός έχει μια ιστορική ευκαιρία, να μαυρίσει και να στείλει σπίτι τους, τους 3 πολιτικούς που κατέστρεψαν με το μνημόνιο τις νέες γενιές και το δημογραφικό της Ελλάδας. Αφού δεν ντρέπονται, αφού δεν έχουν κάνει χαρακίρι που φόρτωσαν την Ελλάδα με δημόσιο χρέος 300 δισ. ευρώ, ας τους στείλουμε εμείς στη σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατριωτες η Πατριδοκαπηλοι;!
    Αυτες οι εκλογες ειναι ενα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το ποσοι ΜΑΛΑΚΕΣ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΦΕΛΛΟΙ- ΗΛΙΘΙΟΙ- ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ -ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ- υπαρχουν (;!) ακομα σε αυτη τη χωρα που ανεδειξε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ και ποσοι ειναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ - ΣΟΒΑΡΟΙ- ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ- ΑΞΙΟΙ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ- ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ- ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΤΡΕΙΣ !!!
    Η πρωτη κατηγορια ασφαλως θα δωσει ψηφο στο παστοκ, ΝεαΔουλεία, Ποτανι, οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ θα ψηφισουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και ΣΥΝΕΧΙΣΗ της πορειας της Ελλαδας μας!
    Μη φοβαστε καμια καριολα αγορα, καμια κοντοχοντρη πατσαβουρα Μερκελ, κανενα πουστη που λενε για "συμφωνημενα":
    ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ μας και
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!
    σε οποιον αρεσει,
    αλλοιως η Ευρωπη θα σβησει μαζι με την Ελλαδα που την γεννησε!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ: Αποδειξτε οτι οι ΣΟΦΟΙ ειμαστε περισσοτεροι απο τους πατριδοκαπηλους, για να μπορουν τα παιδια μας να εχουν μελλον ΕΔΩ και οχι στη ξενητεια!
    Την Κυριακη θα το δουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ: Ο Άδωνις σε τηλεοπτικό στούντιο, υπόσχεται ότι η ΝΔ θα πάρει τα σπίτια του κόσμου!

    Ολόκληρο το studio ξεσήκωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης της ΝΔ με τα όσα συγκλονιστικά είπε για την άρση των πλειστηριασμών, τις Τράπεζες, μετά από το «πάγωμα» του γνωστού νόμου Κατσέλη, ο οποίος προστάτευε τον ελληνικό λαό από το να μη χάσει το σπίτι του στα χρόνια των Μνημονίων.

    Αφού πιέστηκε και τα επιχειρήματα του τηλεοπτικού τραπεζιού τα μετέτρεπε σε «διακοπές» έφτασε στο σημείο να πει το απίθανο που συνοψίζεται στο ότι δεν μπορεί να προστατεύεται για πάντα η πρώτη κατοικία, αλλιώς δεν θα… ανακάμψει η οικοδομή.

    «Θα χάσουμε τα σπίτια μας για να ανακάμψει η οικοδομική δραστηριότητα;», τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, για να προσθέσει ότι «πείτε και άλλα. Σας αφήνω…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση