GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Αφεντικό μας είναι μόνο ο λαός

Για μηδενική ανοχή απέναντι στη διαφθορά καθώς και ότι η κυβέρνηση είναι διορισμένη από το λαό και σε αυτόν θα παραδοθεί και πάλι η εξο...

Τσίπρας: Αφεντικό μας είναι μόνο ο λαός

Για μηδενική ανοχή απέναντι στη διαφθορά καθώς και ότι η κυβέρνηση είναι διορισμένη από το λαό και σε αυτόν θα παραδοθεί και πάλι η εξουσία έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας στη πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλόυ.

Είμαστε κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου.

Πρώτη προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ανέφερε και τόνισε ότι "ο λαός απαιτεί να ματώσουμε προκειμένου να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά του".

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Θέλω να σας ευχαριστήσω και να εύχηθώ σε όλους και σε όλες καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας. Στόχος είναι η αποκατάσταση του κύρους και της διεθνούς υπόστασης της χώρας. Την αποκατάσταση της διαφάνειας και του αισθήματος δικαίου στον ελληνικό λαό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν μεγάλες προσδοκίες από την παρούσα κυβέρνηση. Δεν περιμένουμε να αλλάξουμε από τη μία ημέρα στην άλλη την δραματική οικονομική κατάσταση. Έχουμε την προσδοκία ότι είμαστε μία κυβέρνηση με διαφορετικό ήθος και είδος εξουσίας. Η κυβέρνηση δεν έχει εξαρτήσεις και άλλο αφεντικό πέρα από τους ίδιους τους πολίτες.

Δεν ερχόμαστε εμείς για να καταλάβουμε δομές και να απολαύσουμε προνόμια εξουσίας. Ερχόμαστε για να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η πολιτική και η διοίκηση του τόπου. Με συγκεκριμένους κανόνες και ρυθμίσεις θα βάλουμε τέλος στο καθεστώς που υπήρχε και θα θέσουμε στην άκρη το πελατειακό κράτος και το κράτος πελάτη, που λειτουργούσε για να εξυπηρετεί τις κερδοσκοπικές εκδηλώσεις λίγων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος.

Η εξουσία που μας ανατέθηκε δεν μας ανήκει. Ανήκει σε αυτούς που μας τις ανέθεσαν προκειμ΄νεου να τη διαχειριστούμε. Είμαστε όλοι και όλεςς υπό τη δική τους κρίση και δοκιμασία. Σας καλώ να επιδείξοουμε μηδενική ανοχή σε φαινόμενα αλλαζονείας. Φροντίδα για να αποφεύγονται σπατάλες και μηδενική ανοχή απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς".

 

1 σχόλιο

  1. Τσίπρας: Αφεντικό μας είναι μόνο ο λαός

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση