GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Άναψαν” οι τηλεφωνικές γραμμές

«Φωτιά» πήραν οι τηλεφωνικές γραμμές μεταξύ υψηλών στελεχών της κυβέρνησης και ηγετικών στελεχών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, καθώς ...

“Άναψαν” οι τηλεφωνικές γραμμές
«Φωτιά» πήραν οι τηλεφωνικές γραμμές μεταξύ υψηλών στελεχών της κυβέρνησης και ηγετικών στελεχών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, καθώς και στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μετά τη συνάντηση Ντάισελμπλουμ – Βαρουφάκη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, οι τηλεφωνικές συνομιλίες των υψηλών στελεχών της κυβέρνησης με ηγετικά στελέχη της ΕΚΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχαν ως αποτέλεσμα να εκτονωθεί το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τη συνάντηση του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

1 σχόλιο


  1. Οι πέντε νέοι άξονες στην αντιπολιτευτική τακτική ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και "Ποταμιού" και όλων των λαμογίων της μιντιακής διαπλοκής και υπηρετών ξένων συμφερόντων:

    1. Deutschland, Deutschland über alles, Über alles in der Welt...
    2. Σόϊμπλε γερά, να φύγει η βρωμο-Αριστερά!
    3. Γιούνκερ αστέρι, πάτα τον Σκουρλέτη!
    4. Φούχτελ αλάνι, σφάξ' τον Λαφαζάνη!
    5. Ντάϊσελμπλουμ μαγκάκι, χτύπα τον Βαρουφάκη!

    Και τέλος... μια γερή δόση από "Έρικα", έτσι για να μην ξεχνάμε και τις βαθιές μας παραδόσεις στον δοσιλογισμό!!

    ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση