GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα Ν. Προάστια το δίχτυ της Αντιτρομοκρατικής – Ένα πονεμένο πόδι δίνει νέες διαστάσεις

Στην περιοχή του Ασυρμάτου ανάμεσα σε Νέα Σμύρνη και Άγιο Δημήτριο στοχεύουν οι έρευνες για εντοπισμό νέου κρησφύγετου Αξίζει να ση...


Στην περιοχή του Ασυρμάτου ανάμεσα σε Νέα Σμύρνη και Άγιο Δημήτριο στοχεύουν οι έρευνες για εντοπισμό νέου κρησφύγετου
Αξίζει να σημειωθεί, ότι γνωστή στις Αρχές είναι και η δεύτερη γυναίκα της ομάδας Ξηρού, που φέρεται να είναι στρατολογημένη συμφοιτήτρια της Αγγελικής από σχολή της Κομοτηνής, μεγαλύτερη από εκείνη σε ηλικία. Σε ό,τι αφορά τον 30χρονο αναζητούμενο άντρα με το όνομα «Θεοχάρης», υπάρχουν καταθέσεις που τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο που φαινόταν να είχε τραυματισμένο πόδι και να κουτσαίνει. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο εκτελεστής των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο …κούτσαινε, όπως είχε αποτυπωθεί σε κλειστό κύκλωμα, ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται για πρόσφατο τραυματισμό και απλά σύμπτωση… Στην γιάφκα της Αναβύσσου, βρέθηκε και ένα βιβλίο – χάρτης με χειρόγραφες σημειώσεις (πιθανό δρομολόγιο διαφυγής), ενώ ο χάρτης που δόθηκε στη δημοσιότητα με τελικό σημείο την δασική περιοχή πίσω από το Δαφνί, υποδεικνύει την περιοχή ίσως, όπου θα κατέφευγαν μετά το χτύπημα στις Φυλακές Κορυδαλλού για να αλλάξουν οχήματα. Εκεί πιθανόν, η ομάδα Ξηρού θα διέφευγε προς τον Ασύρματο ή την Ανάβυσσο και η ομάδα των δραπετών «Πυρήνων», ίσως προς την γιάφκα του Λουτρακίου.
Μεταξύ άλλων στην γιάφκα του Λουτρακίου που είχε μετατραπεί σε παρασκευαστήριο πλήθους βομβών, έτοιμων να προκαλέσουν χάος στην Πρωτεύουσα, την τρέχουσα ειδικά, χρονική περίοδο, βρέθηκαν πλαστές πινακίδες, φιάλες υγραερίου, 89 μασούρια εκρηκτικής ύλης, 45 τάπερ πιθανόν με νιτρικό αμμώνιο, κροτίδες, τσουβάλια με 40 κιλά νιτρικό αμμώνιο, πιστόλι, 26 γυάλινα μπουκάλια με νιτρομεθάνη και μπουκάλια με μεθανόλη και ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας. Σε εξωτερικό χώρο της μισθωμένης από την Αγγελική οικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κλεμμένα οχήματα, με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Επίσης, στην Ανάβυσσο πέρα από τα προηγούμενα ευρήματα και τους χάρτες με σημειώσεις διαφυγής, βρέθηκαν 6 κινητά τηλέφωνα, σιγαστήρας όπλου, πλήθος διαφόρων φυσιγγίων, λαστιχένια εξαρτήματα αυτόματου ποτίσματος με προσαρμοσμένα καρφιά (για την καταστροφή – «σκάσιμο» ελαστικών οχημάτων), και ένα κομμάτι χαρτί, με χειρόγραφη σημείωση πινακίδας κυκλοφορίας οχήματος «ΥΡΧ-4397». Σημειώνεται ότι πλαστές πινακίδες με τον αριθμό αυτό βρέθηκαν στο Λουτράκι.
«Πυρήνες» προς δημοσιογράφους: «Θα εκδικηθούμε»
Εντωμεταξύ, για «βρώμικο πόλεμο και χυδαιότητα» των δημοσιογράφων κάνουν λόγο οι έγκλειστοι «Πυρήνες της Φωτιάς» σε ανακοίνωσή τους και προειδοποιούν με «εκδίκηση», με αφορμή όσα δημοσιεύονται για τη συνεργό του Ξηρού, Αγγελική. Μάλιστα, ξεκινούν με μία φράση του διαβόητου Γάλλου κακοποιού Ζακ Μεσρίν.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:
«"Του έριξα μία σφαίρα στο στόμα για τα ψέματα που έλεγε και μία στο χέρι για τις βρωμιές που έγραφε"
Ζακ Μεσρίν
Για την απαγωγή Γάλλου δημοσιογράφου
Ο βρώμικος πόλεμος και η χυδαιότητα των δημοσιογράφων για την υπόθεση απόπειρας απόδρασης της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς δεν έχει τελειωμό. Στο στόχαστρό τους έχουν βάλει την συντρόφισσα Αγγελική, εκβιάζοντας συναισθηματικά τους γονείς της και διαδίδοντας αισχρά ψέματα για δήθεν σχέση της ως φίλη του συλληφθέντα. Η Αγγελική είναι φίλη της εξέγερσης, της αναρχίας, της ελευθερίας. Αν υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι σαν την Αγγελική, ο αγώνας και η αναρχία θα ήταν η μόνη εφικτή πραγματικότητα.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ – ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ με κάθε μέσο στην συντρόφισσα Αγγελική
Και σε όλους τους καταζητούμενους για την ίδια υπόθεση
Οι Πυρήνες θα είναι πάντα δίπλα σας……
Πυρήνας Φυλακισμένων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς
Οικονομίδου Όλγα
Πολύδωρος Γιώργος
Νικολόπουλος Μιχάλης
Νικολόπουλος Γιώργος
Τσάκαλος Γεράσιμος
Τσάκαλος Χρήστος
Χατζημιχελάκης Χάρης
Μπολάνο Δαμιανός
Μαυρόπουλος Θεόφιλος
Αργυρού Παναγιώτης».
Πηγή: www.news247.gr

1 σχόλιο

  1. Το θλιβερό είναι ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που ελπίζουν σε "καλύτερες μέρες", στηρίζοντας τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το κόμμα Παπανδρέου. Δυστυχώς,είμαστε έρμαια των ΜΜΕ και των ανθρώπων που χειραγωγούν τη κοινή γνώμη. Φοβισμένοι, τρέχουμε πίσω από αυτούς που μας "υπόσχονται ψίχουλα", φοβούμενοι να σηκώσουμε το κεφάλι. Ως πρώην Νεοδημοκράτης δεν μπορώ παρά να θαυμάσω την προσπάθεια του Σύριζα να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των Ελλήνων.

    Η παράταξη της ΝΔ λαμβάνει ψήφους ανθρώπων φοβισμένων, που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στους κερδοσκόπους,αρκεί να έχουν ένα πιάτο φαγητό και διακοπές στη Μύκονο ! Η απόλυτη ξεφτίλα του φιλελευθερισμού και του πατριωτισμού. Ψευτοπατριώτες πολιτικοί, έτοιμοι να ξεπουλήσουν την ιδιωτική και δημόσια περιουσία του Ελληνικού κράτους στους ξένους, χωρίς καμία θυσία, και υπάρχουν άνθρωποι που τους χειροκροτούν και τους αποθεώνουν. Και φυσικά, απέκλεισαν τους 18άρηδες, αφήνοντας τους 80χρονους να ξαναποφασίσουν για το μέλλον μας, που είναι εξαθλίωση και σύνταξη 360 ευρώ. ΑΝ πάρει τέτοια ποσοστά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τότε πραγματικά θλίβομαι για τη κατάντια των Νεοελλήνων. Αυτό, όμως, θα εξηγήσει πλήρως την υποτέλεια στους Τούρκους για τόσους αιώνες, αλλά και στους Φράγκους νωρίτερα.

    Εμπρός, λοιπόν, επιβραβεύστε τους πολιτικούς με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καταθέσεις και μεγάλη ζωή και ετοιμαστείτε να πεθάνετε στους δρόμους χωρίς ΕΚΑΒ ή στα σαπιοκάραβα λίγα μίλια έξω από τη Κέρκυρα. Αυτούς τους πολιτικούς θέλουμε, αυτή θα είναι και η κακή μας μοίρα. Επιβραβεύστε τους πολιτικούς τύπου Άδωνη και Βορίδη, με την πατριδοκαπηλία, και ετοιμαστείτε να ξεπουλήσετε τη περιουσία σας, για να πληρώσετε τους επόμενους φόρους. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου, ως τώρα Αριστερά, αλλά τους βγάζω το καπέλο γιατί - μέχρι τώρα- δεν πούλησαν αρχές και αξίες. Μάχονται για μια καλύτερη κοινωνία, προσπαθούν να παλέψουν με μεγαθήρια ΜΜΕ και τοκογλύφους για όλους μας.

    Ένα να γνωρίζετε. Το χειρότερο που μπορεί να πάθει η ΝΔ και οι φοβισμένοι ψηφοφόροι τους είναι ότι έχουν χάσει μια μοναδική λέξη : ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Και θα ντρέπονται στο μέλλον να κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά τους. Τι έκανες, μπαμπά ; Ψήφιζα τους υποτακτικούς της Μέρκελ. Θλιβεροί, μοιραίοι... Κατάντια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση