GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε να δείρει τον Τζόρνταν ο Τάισον!

Δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά για την αξιοπιστία του, αλλά σε κάθε περίπτωση… έχει ενδιαφέρον. Ένα νέο βιβλίο για τη ζωή του Μάι...


Δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά για την αξιοπιστία του, αλλά σε κάθε περίπτωση… έχει ενδιαφέρον. Ένα νέο βιβλίο για τη ζωή του Μάικ Τάισον, γραμμένο από τον επί σειρά ετών μάνατζερ και φίλο του, Ρόι Χόλογουεϊ, φέρνει στην επιφάνεια ένα περιστατικό όπου ο θρύλος της πυγμαχίας λίγο έλειψε να πλακώσει στο ξύλο τον Μάικλ Τζόρνταν.
Το περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο, την εποχή που ο Τάισον ήταν στα «χωρίσματα» με τη Ρόμπιν Γκίβενς, με την οποία ο άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ επίσης έβγαινε στο παρελθόν. Ίσως κι αυτό να έπαιξε το ρόλο του.
«Ο Μάικ Τάισον έπινε το ποτό του και τότε είναι που βγαίνουν έξω τα αληθινά συναισθήματά του. Είπα στον σερβιτόρο να περιορίσει τα ποτά, γιατί ξέρω πού πάει το πράγμα. Ο Μάικ κοίταξε στην άλλη άκρη του τραπεζιού τον Μάικλ Τζόρνταν και τον ρώτησε: ‘Φίλε, νομίζεις πως είμαι χαζός. Ξέρω πως γ…ες την π…α μου’. Ο Τζόρνταν αντέδρασε σαν να είχε δει φάντασμα. Ήταν προφανές πως ήθελε να σηκωθεί και να φύγει τρέχοντας», αναφέρει το χαρακτηριστικό απόσπασμα του βιβλίου, που αναδημοσιεύεται από τη New York Post.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση