GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας προς υπουργούς του: Θα μείνω αμετακίνητος

"Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου" είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας προς τους υπουργούς τ...

Τσίπρας προς υπουργούς του: Θα μείνω αμετακίνητος

"Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου" είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας προς τους υπουργούς τους σε μια έκτακτη σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου προκειμένου να γίνει αποτίμηση αποτίμηση των επισκέψεων του Μάρτιν Σουλτς και του Γερούν Ντάισεμπλουμ στην Αθήνα.

Όπως διαβεβαίωσε ον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνηη Βαρουφάκη, ο κ. Τσίπρας θα μείνει αμετακίνητος στις προεκλογικές δεσμεύσεις του ίδιου αλλά και του κόμματος του.

"Οι προκάτοχοί μου επέλεξαν άλλα να λένε προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχασαν τη στήριξη του λαού και έπεσαν" φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι η τοποθέτηση αυτή επιβεβαιώνει την σταθερή πολιτική θέση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά έναντι των δανειστών.

Η σύσκεψη βρίσκονταν σε εξέλιξη μέχρι αργά το βράδυ.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση